Fondul de Mediu a avizat sute de dosare pentru persoane juridice în programul Rabla și Rabla Plus

Eduard Pascu / 14 iun 2019 / 12:52 Salveaza PDF Comentarii
imagine cu titlu ilustrativ
Descriere foto: imagine cu titlu ilustrativ

Comitetul de avizare al Administraţiei Fondului pentru Mediu (AFM) a avizat, vineri, 209 dosare în programele "Rabla" şi "Rabla Plus" destinate persoanelor juridice, se arată într-un comunicat de presă al instituţiei.

Astfel, în această etapă, pentru Programul "Rabla" au fost acceptate 175 dosare pentru 279 autovehicule, în timp ce pentru Programul "Rabla Plus" au fost aprobate 34 dosare pentru 116 autovehicule, dintre care 16 electrice hibride şi 100 pur electrice. De asemenea, AFM a acceptat o contestaţie pentru un autovehicul 100% electric.

Listele persoanelor juridice care au fost acceptate în cadrul acestor programe sunt publicate pe site-ul AFM (www.afm.ro), la secţiunile aferente celor două programe.

Persoanele juridice care au fost acceptate se pot adresa producătorilor/ dealerilor auto validaţi în Programele "Rabla" şi "Rabla Plus", listele acestora fiind disponibile pe pagina de internet a instituţiei.

Sesiunea de depunere a dosarelor de către persoanele juridice, atât pentru Programul "Rabla", cât şi pentru Programul "Rabla Plus", se desfăşoară până la data de 30 septembrie 2019. 

Vezi și: Teodorovici: În şedinţa de Guvern este posibil să avem o alocare suplimentară, din fondul de rezervă, pentru taxa auto


Te-ar putea interesa

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27