FNGCIMM, reacţie după ce site-ul IMM Invest a PICAT. Se suspectează un ATAC CIBERNETIC

Fondul Naţional de Garantare al Creditelor suspectează un atac cibernetic după ce site-ul IMM Invest a picat la câteva secunde după ce a fost pornit. 

"Portalul imminvest.ro a înregistrat o rată de înscriere de peste 200 aplicațîi pe secundă încă din primele momente de la deschiderea aplicației, fiind într-o creștere exponențială. Ambele site-uri, www.fngcimm.ro și www.imminvest.ro au fost blocate la scurt timp de la deschiderea aplicației. În etapa de dezvoltare și testare au fost verificate și validate atât condițiile de securitate, cât și condițiile funcționale, în cazul unei sarcini ridicate. Toate aceste elemente ne ridică suspiciuni întemeiate privind un posibil atac cibernetic sofisticat. În acest moment, echipa de suport tehnic a aplicației depune toate eforturile pentru remedierea problemelor tehnice.

Echipele noastre fac eforturi deosebite pentru a remedia situația și îi asigurăm pe toți antreprenorii, că în cel mai scurt timp, procesul de înscriere va fi reluat în parametri optimi.

Subliniem că principiul de înscriere în program nu este primul venit, primul servit, iar aplicația va rămâne deschisă până la sfârșitul acestui an. De asemenea îi asigurăm pe antreprenori că suntem pregătiți să lucrăm în regim de permanentă, pentru a procesa toate solicitările primite în termenul promis.

Ne cerem scuze pentru neplăcerile create și vă asigurăm de întregul nostru suport.", se arată în comunicatul FNGCIMM.

VEZI ŞI Florin Cîţu acuză un ATAC asupra site-ul IMM INVEST. "Voi PREZENTA PUBLIC"

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel