Florin Cîțu, luat în râs în timpul audierii în Comisia Buget-Finanțe: Nu știu dacă se află în treabă aici

Florin Cîțu FOTO AGERPRES
Florin Cîțu FOTO AGERPRES

Astăzi au început audierile miniștrilor pentru Guvernul Orban II. Florin Cîțu este primul audiat în Comisia Buget-Finanțet.

Florin Cîțu a fost primul audiat astăzi în vederea formării unui nou Guvern Orban. Pe lângă programul de guvernare susținut și întrebările membrilor comisiei, ministrul a fost și ținta unor ironii.

”Deci avem de-a face astăzi cu audierea candidatului pentru funcția de ministru al Finanțelor Publice, domnul Vasile Florin Cîțu.... Domnul ministru... dacă aveți noutăți... la programul de guvernare. Că nu de mult l-am auzit pe cel care a pus în aplicare până acum... poate ne spuneți în prezentare dacă doriți cu adevărat să deveniți ministru al Finanțelor... să nu facem... tocmai... avem de a face cu o audiere de învestitură, nu de neînvestitură...”, a precizat Sorin Lazăr, la începutul audierii lui Florin Cîțu în Comisia Buget-Finanțe. 

După doar câteva minute, Florin Cîțu a fost întrerupt de președintele comisiei:

”Avem de-a face cu un program viitor de guvernare, ce veți face în următorul pas. Ca să nu spun mandat că nu știm dacă vi-l doriți... (...) Nouă nu ne-ați dat ocazia să putem să participăm și noi la Bugetul pe 2020, pe care v-ați asumat răspunderea... să vedem în continuare ce vreți să faceți.”

Ulterior, după prezentarea susținută de Florin Cîțu, președintele Comisiei a continuat:

”Nu știu dacă domnul ministru se află în treabă aici, dacă chiar își dorește să fie ministru și nu îl lasă cineva... dar mă rog... din partea dreaptă o întrebare, din partea stângă o întrebare...”, a mai spus Sorin Lazăr.  

În timpul audierilor, președintele Comisiei i-a mai spus lui Cîțu că înțelege că el vrea să fie ministru de Finanțe, dar nu-l lasă Ludovic Orban

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel