Florin Călinescu a intrat în politică. Rămâne sau pleacă din juriul "Românii au talent"? "Mingea e la ei"

Florin Călinescu a anunţat recent că s-a înscris în Partidul Verde, formaţiune pe care o va conduce din postura de preşedinte, dar şi că i-a anunţat pe cei de la PRO TV de acest lucru. Acum, reprezentanţii postului de televiziune vor trebui să decidă ce vor face în privinţa calităţii de jurat a lui Florin Călinescu la "Românii au Talent". 

”Am luat această decizie sâmbătă, nu m-am gândit să anunț pe nimeni. Nu am avut o discuție cu Pro TV pe această temă.

Cert este că eu m-am înscris în Partidul Verde. În acest moment, nu pot preciza care este relația mea cu televiziunea: despărțire sau colaborare. Contractul meu cu Pro TV s-a încheiat la 1 iunie, nu am avut discuții despre ce se va întâmpla. 

Din punct de vedere juridic, mingea este la ei. Nu știu exact ce prevede legislația CNA în legătură cu politicienii care apar în emisiuni, dacă este posibil sau nu într-un show precum Românii au talent.” a declarat Florin Călinescu pentru PaginadeMedia.

Cine l-ar putea înlocui

Dacă PRO TV va decide că Florin Călinescu nu va putea apărea în emisiunea de talente din postura de jurat, locul său ar putea fi luat chiar de fosta sa colegă, Mihaela Rădulescu, retrasă în urmă cu un an. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel