Fiul lui Andrei Gheorghe, mesaj EXPLOZIV: Imbecililor! Viermi de pământ ce sunteți!

Maximilian, fiul lui Andrei Gheorghe, a scris câteva rânduri, pe Facebook, despre omul de radio. În text, apar expresii de-ale tatălui său fiind, practic, o scrisoare scrisă în numele lui Andrei Gheorghe.

Tânărul îi atacă mai ales pe cei care acum îl plâng pe omul de radio, dar care înainte nu aveau cuvinte de laudă la adresa lui.

"Am plecat, băi, scârnăviilor! Nu, băi, idioților, nu mi-am înscenat moartea. Am murit ca să muriți voi de ciudă că n-o să aflați niciodată dac-a fost sau nu supradoză. A fost supradoză de viață, băi, imbecililor! Viermi de pământ ce sunteți, îngrămădiri de incertitudini și erori, lepădături ale universului! Pupa-ți-aș tălpile tale, Pascal, că bine le-ai zis! Aaaaah, faceți 13-14 că nu știți cine e Pascal, nu știți cine e Dostoievski, nu știți cine e Bukowski? Dar știți să mă bociți mioritic, că ce băiat bun era arogantu' și infatuatu' ăla, unicul și supremul om de radio și TV. Halal să-ți fie, națiune de bocitoare!

Unde decedații mă-sii erați, când aveam nevoie de voi, băi, Adriane, băi, Dane, băi, Sorine, băi, Dinule (cu tine mă socotesc, curând)? Ai dracu' cu corul vostru de bocitoare! Cum v-ați găsit voi, dintr-o dată, în dressing room, chiloții ăia de care vă trăgeați cu mine, artiștilor și bețivilor, mogulilor și sărăntocilor, majoretelor și midinetelor, curvelor și vagabonzilor, latrinelor și caporalilor de presă care sunteți! Cu câtă ură m-ați iubit și cu câtă dragoste m-ați urât, băi, secăturilor?

Radio cu Elvis

Uite că n-am ieșit la pensie. Mă autocitez, din memorie: noi, ăştia vechii, dacă ne zgârii puţin, descoperi nişte tipi care cred că, dacă ies la pensie, primesc un ceas. Odată credeam că, după ce termin şcoala, se termină viaţa şi ieşim la pensie. Uite că v-am scos pe voi la pensie, zărghiților! M-am dus să trollez dumnezei și satane, să fac mișto de sexul îngerilor și s-o caut prin infern, purgatoriu și paradis pe târfa aia de Beatrice a lu' Dante. Am trecut la next level.

[citeste si]

Îmi fac post de radio cu Elvis, Stephen Hawkins și Iuri Gagarin. Că voiam să mă fac astronaut, când eram mic și mă numeați „rusnac împuțit", care nu pricepea o iotă românește, băi, rusofobilor care acum mă bociți! Ortodocșilor și orto-ipocriților sadea, pe Sfântu' Petru o să-l pun secretară de emisie sau transgender de emisie sau ce vrea el. Important e ca radioul să iasă pizdeț. Și-o să iasă, că vă promit că n-or să calce în studio șopârlele solzoase, cu gura plină de bacili pe care voi îi numiți politicieni. Și-o să-l invit pe Dumnezeu în emisiune, ca să-i spună camaradul Stephen că e veriga slabă și să-l dea afară, că noi nu vrem să ne scape de revolta și de furia care ne mănâncă pe dinăuntru – chiar credeați ce-am spus în interviul ăla?

Ipocriților, chiar credeați că glumeam când am venit să vă spun că sunteți proști? Salutare, națiune! Mai bociți mult, zombificaților? Vă mai spun o dată: în viață ai două opțiuni, să pleci sau să stai. Eu am plecat și nu vreau să m-ajungeți din urmă tot nişte papiţoi semidocți, hoţi, cocălăriți, din familii nasoale, cu sânge prost şi rasă proastă. Dacă nu vă permiteți o moarte deșteaptă, nu puteți să intrați cu mine în emisie, pe lumea-ailaltă!", a scris Maximilian.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel