Firea - Dragnea, conflict. Alex Coita, scenariu: O să vă spun altceva

Vlad Manolache / 19 noi 2018 / 23:39 Salveaza PDF Comentarii
Alex Coita
Alex Coita

Alex Coita a comentat, la emisiunea "100 de Minute", moderată de Alessandra Stoicescu, de la Antena 3, într-o notă diferită conflictul dintre Gabriela Firea și Liviu Dragnea.

Alex Coita susține că există posibilitatea ca aceste conflicte să se termine rapid în momentul în care va începe campania electorală. Analistul susține că, în cazul unui rezultat bun pentru PSD, resentimentele vor dispărea.

"O să vă spun altceva. Aparent, astăzi, sigur că Liviu Dragnea a câștigat o bătălie cu Gabriela Firea. Dar cred că peste trei luni, peste șase luni nu o să conteze atât de mult cine a câștigat această bătălie pentru că în cazul în care domna Firea decide să rămână în continuare PSD, ceea ce eu cred că ar fi benefic atât pentru PSD cât și pentru domnia sa, vor avea de dus bătălii împreună. Până la urmă, adevărații lideri se călesc în bătălii grele și de multe ori bătăliile astea sunt cu exteriorul, dar uneori uite că sunt și cu colegii tăi. Și dacă până la urmă doamna Firea și până la urmă și domnul Dragnea, care a avut foarte multe bătălii la activ, ies mai puternici pentru partidul domniilor lor și vor reuși să continue perormanța pe care PSD a avut-o în 2016 să câștige pe linie pentru prima dată orașul, eu zic că la final se vor uita în urmă la aceste bătălii și nu vor avea resentimente", a declarat Alex Coita.

 

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27