Firea a semnalat o știre falsă: Niciodată nu am afirmat așa ceva

Gabriela Firea a semnalat o nouă știre falsă care s-a rostogolit în spațiul public în ultima perioadă. Edilul a declarat, astăzi, în ședința de Consiliu General al Municipiului București, că informația conform căreia ar urma să fie interzisă activitatea operatoriilor privați de tranport public din Ilfov este neadevărată. 

"Vreau să fac următoarea precizare pentru că am văzut că și ieri și azi, din nefericire, se răspândesc în spațiul public știri false cum că Primăria Capitalei, Consiliul General, ar dori să interzică operatorilor privați de transport din județul Ilfov să activeze și că s-ar dori ca doar STB, fosta regie de transport, să opereze atât pe raza municipiului București cât și pe raza județului Ilfov. Este știre falsă, o știre neadevărată.

Noi niciodată nu afirmat așa ceva, în schimb, prin înființarea Asociației de Dezvoltare Intracomunitară București- Ilfov, din care face parte Primăria Capitalei și fac parte toate cele 40 de unități administrativ teritoriale din Ilfov, împreună luăm decizii pentru îmbunătățirea traficului în București și zona metropolitană și într-adevăr STB, în măsura în care vom recepționa toate autobuzlele în perioada următoare, pe care le-am achiziționat, cele 400, va fi o etapizare prin care și în Ilfov să intre autobuze de la STB, dar nu cu riscul ca în București să se circule și mai greu, timpii dle așteptare în stație să fie crescuți. (...)

STB are deja un serviciu delegat, va intra pe anumite trasee, iar restul de piață va fi acoperită de operatori de transport privați care, potrivit legislației în vigoare, trebuie să se prezinte la licitația de trasee care se va organiza, trasee care nu vor fi doar din Ilfov, ci și în București", a declarat Gabriela Firea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel