Urmărește emisiunea live


Fiica Ancăi Petrescu îi acuză pe medici că i-au omorât mama

anca petrescu
anca petrescu

Fiica Ancăi Petrescu, arhitecta Casei Poporului, îi acuză pe medicii Spitalului de Urgenţă din Timişoara şi pe cei ai Spitalului Floreasca din Bucureşti de malpraxis în cazul mamei sale, informează Romania TV.

Cristina Petrescu a depus o plângere la Parchetul de pe lângă Judecătoria sectorului 1 şi acuză medicii de malpraxis.

"Am depus plângere penală la Parchet împotriva cadrelor medicale din Spitalul de Urgenţă Floreasca şi a cadrelor medicale din Spitalul de Urgenţă din Timişoara pentru a se identifica persoanele vinovate de moartea arhitectei Anca Petrescu. După părerea noastră este vorba de un malpraxis de care se fac vinovate ambele spitale. La momentul în care s-a făcut transferul din Timişoara, bacteria era încă prezentă, însă părea a fi ţinută sub control. Doamna Petrescu mânca şi se simţea bine. Apoi a luat încă o bacterie din Spitalul Floreasca şi cele două bacterii au dus la o septicemie de care a şi decedat. Noi vrem să se facă dreptate", a spus Cristina Petrescu, informează Romania TV.

Arhitecta a fost implicată într-un accident grav de circulaţie în luna septembrie, iar în luna decembrie, a decedat. Specialiştii au stabilit faptul că Anca Petrescu a murit din cauza unei infecţii pe care a luat-o din spital.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel