FIFA, anchetă după meciul Rusia - Croaţia

Rusia, Cupa Mondială de Fotbal 2018, FIFA
Rusia, Cupa Mondială de Fotbal 2018, FIFA

FIFA anchetează ce s-a întâmplat după partida Rusia - Croaţia de la Cupa Mondială Rusia 2018. 

Fundaşul croat Domagoj Vida este vizat de o anchetă a FIFA după ce a publicat o înregistrare video în care dedică victoria Croaţiei în faţa Rusiei, în sferturile de finală ale Cupei Mondiale de fotbal, Ucrainei, a anunţat duminică Federaţia Internaţională. 

După calificarea ţării sale, jucătorul de 29 de ani a strigat "Glorie Ucrainei!", într-un video postat de fostul internaţional croat Ognjen Vukojevic. Cei doi jucători au evoluat în cursul carierei la clubul ucrainean Dinamo Kiev. 

În înregistrare, Vukojevic adaugă: "Această victorie este pentru Dinamo Kiev şi pentru Ucraina! Tot înainte Croaţia!". "Până nu vom analiza toate informaţiile disponibile, noi nu vom face niciun alt comentariu", a transmis instanţa mondială a fotbalului. 

Parlamentarii ruşi au cerut FIFA sancţiuni severe contra Croaţiei. "Sloganurile politice, naţionaliste sau rasiste nu sunt binevenite la Cupa Mondială", a transmis Dmitri Svicikov, membru în comisia parlamentară pentru sport. La rândul său, Vida, care a înscris un gol în prelungiri, a declarat presei ruse că nu a gândit urât. "Eu ador poporul rus, a fost doar o glumă". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel