Fetița bătută cu biciul de tată. Bărbatul a fost trimis în judecată

Bărbatul din Stremţ care şi-a bătut cu biciul cele trei fetiţe, după ce ar fi observat că un câine al familiei era pătat cu vopsea verde, a fost trimis în judecată pentru violenţă în familie, ameninţare şi rele tratamente aplicate minorului.

Dosarul a fost înregistrat miercuri la Judecătoria Aiud, potrivit informaţiilor postate pe portalul instanţei. Un bărbat de 43 de ani, din comuna Stremţ, a fost reţinut de poliţişti în 30 iulie, după ce şi-a bătut propriile fetiţe cu biciul, victimele, care au vârstele de 6,8 şi 11 ani prezentând lovituri pe aproape tot corpul. Cazul a intrat în atenţia poliţiştilor după ce un angajat al unui centru de zi din comuna Stremţ, frecventat de cele trei copile, a informat autorităţile că fetiţele prezintă lovituri pe corp.

Poliţiştii au intervenit imediat şi în câteva ore bărbatul a fost reţinut, el fiind ulterior arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, de la data de 30 iulie până la data de 28 august.. Despre acest caz a fost informată şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Alba, iar victimele şi mama acestora au fost internate într-un centru pentru protecţia mamei şi copilului.

"Mamei şi celor trei fetiţe li se va asigura consiliere"

"Mama şi cele trei fetiţe vor fi găzduite într-un centru maternal unde vor putea rămâne pentru o perioadă de şase luni, iar dacă se impune, termenul se poate prelungi cu încă şase luni. În acest centru, mamei şi celor trei fetiţe li se va asigura consiliere şi suport din partea personalului instituţiei. Mama îşi va putea continua serviciul, iar fetele vor fi supravegheate în acest timp", a declarat, în 30 iulie, directorul general al DGASPC Alba, Valentin Frăcea.

Potrivit acestuia, din discuţiile purtate cu victimele a rezultat faptul că bărbatul le-a lovit pe fetiţe cu biciul după ce ar fi observat că un câine al familiei era pătat cu vopsea verde, provenită, cel mai probabil, dintr-un tub de spray. Tatăl fetelor ar fi susţinut că ele l-ar fi vopsit pe căţel şi deoarece copilele au negat totul, ar fi început să le lovească cu biciul.

Verificările efectuate de specialiştii DGASPC Alba au mai arătat că bărbatul este cunoscut ca având un comportament mai violent.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel