Ferma Vedetelor, finală 17 mai. Câștigător Ferma Vedetelor

Ferma Vedetelor, finală 17 mai. Câștigător Ferma Vedetelor
Ferma Vedetelor, finală 17 mai. Câștigător Ferma Vedetelor

Ferma Vedetelor, finală 17 mai: Câştigătorul emisiunii "Ferma Vedetelor" va fi desemnat, joi seară, când ultimii doi concurenţi se vor lupta pentru marele premiu.

Update: Tania Popa a câștigat! "Fermierul anului este Tania Popa. Felicitări!", a anunțat Monica Bârlădeanu. De menționat că, pentru prima dată, femierul anului este o femeie.

----

Ferma Vedetelor, finală 17 mai: Cosmin Natanticu, Daniel Iordăchioaie, Vladimir Drăghia, Tania Popa şi Graţiela Duban au fost cei cinci semifinalişti care s-au luptat, miercuri, pentru cel de-al doilea loc în marea finală. Eliminările au avut loc în cascadă. Primul fermier care a părăsit cursa a fost Cosmin Natanticu, urmat de Vladimir Drăghia și Grațiela Duban. Lupta dură s-a dat, în semifinală, între Daniel Iordăchioaie și Tania Popa. Câștigătoare a fost actrița Tania Popa, care se va lupta în finala de joi, 17 mai, cu Catălin Neamțu.

Ferma Vedetelor, finală 17 mai: Astfel, finala celui de-al treilea sezon al reality show-ului va fi disputată de comediantul Cătălin Neamţu, care a marcat o premieră, după ce a ajuns până la sfârşit fără a trece prin vreun duel, şi actriţa Tania Popa.

Ferma Vedetelor, finală 17 mai: Se anunţă o finală grea, cu probe care le vor solicita concentrarea, îndemânarea, și forţa. "Nu îmi e teamă de nimic, nu mi-a fost teamă până acum, n-am nicio teamă!", a spus Cătălin Neamţu despre primul şi ultimul lui duel din fermă. "Sper din tot sufletul să pornim la acel duel cum am pornit cu Daniel! Să nu fim încrâncenaţi, dar să dăm tot ce putem în ring! Eu asa o să fac!", a spus și Tania Popa.

Ferma Vedetelor, finală 17 mai: Rămâneți pe DC News pentru a afla câștigătorul.

Vezi și: Ferma Vedetelor, reacții după eliminările în cascadă: Le era frică să ajungă cu ei la duel

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel