Femeie din Botoșani amendată de poliţişti după ce a efectuat un apel fals la 112

Potrivit oficialilor Poliţiei, în timpul apelului la 112 femeia nu a oferit detalii despre locul în care se află sau despre identitatea sa iar la reapelarea numărului de telefon s-a constatat faptul că acesta este închis.

Din acest motiv, s-au constituit echipe de cercetare şi s-au efectuat verificări din casă în casă, pentru identificarea persoanei care a apelat. Femeia, care a fost identificată de poliţişti, a declarat că nu a fost victima vreunei infracţiuni şi a efectuat apelul la SNUAU 112 în urma unui conflict cu soţul său, de 54 de ani, generat pe fondul consumului de băuturi alcoolice. Ea a recurs la acest gest în scopul intimidării partenerului de viaţă, crezând că astfel bărbatul va renunţa la dispută.

Totodată, a precizat că după ce a apelat şi-a închis telefonul mobil pentru a nu fi identificată de către organele de poliţie şi, ulterior, sancţionată de către acestea, a afirmat Nenişcu. Pentru identificarea apelantei, au fost dispuse metode speciale de supraveghere şi cercetare, fiind angrenaţi în această activitate poliţişti din cadrul Biroului de Analiză a Informaţiei, Serviciului de Operaţiuni Speciale, Serviciului de Investigaţii Criminale, Poliţiei Oraşului Flămânzi, Secţiilor de Poliţie Rurală nr. 3 Hlipiceni şi nr. 8 Flămânzi, scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel