Femeia care a născut în toaletă vrea să schimbe lumea

maita naste in baie
maita naste in baie

Președinta Asociației Mame pentru Mame, Ana Măiță,  a postat un text, ca reacție la un articol publicat de site-ul DeCe News. Ea crede că atenția acordată gestului său de a naște în baie este rezultatul implicării în cazul Ionuț Anghel. 

Din ceea ce afirmă, a riscat viața ei și a copilului în semn de protest împotriva discriminării. Scopul ei în viață este să schimbe lumea. Dacă nu va termina schimbarea, va lăsa această sarcină (scuze, așa se spune) copiilor. Lucrurile par a fi stabilite, nimic nu o sperie cu excepția câinilor maidanezi. Iată finalul, apoteotic, alte comentarii sunt de prisos:

” 10 ca mine si vom schimba fata Bucurestiului. 100 ca mine si vom schimba Romania. 1000 ca mine si vom schimba lumea. Asta este lectia pe care vreau sa o dau copiilor mei, nascuti acasa in semn de protest, purtati la mitinguri in semn de protest, tinuti in studiouri tv pana tarziu in semn de protest. Pentru ca stiti pentru ce imi cresc eu copiii? Ca atunci cand vor fi confruntati cu nedreptatea, sa aiba curajul ca sa schimbe lumea. Si cum as putea sa le cer lor sa aiba acest curaj fara sa fi avut eu mai intai curajul de a schimba lumea pentru a o face mai buna pentru ei? Asa ca pana cand le va veni lor randul sa schimbe lumea eu am misiunea sa nu las cainii sa ii manance”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel