Felix Stroe, detalii despre programul PSD şi susţinerea pentru Mohammad Murad: Asta propunem

Felix Stroe, candidatul Alianței PSD-ALDE-PNTCD-ADER la funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța, a vorbit, într-o conferinţă moderată de Cozmin Guşă care a avut loc miercuri, despre programul PSD dar şi despre susţinerea pentru candidatul independent la Primăria Mangalia, Mohammad Murad.

"Ne-am hotărât să sprijinim ca şi primar un independent, pe Mohammad Murad, mergând în continuare cu lista noastră de consilieri locali pe care Zanfir Iorguş este prezent, consilieri care vor avea grijă să fie vigilenţi lângă Mohammad Murad, să fie ceea ce aşteaptă mangalioţii de la el: un foarte bun primar. Noi nu am făcut niciun târg şi nu i-am propus nimic. Discuţia mea cu Murad a fost transmisă live. Mohammad Murad nu reprezintă un partid, nu are listă de consilieri judeţeni, este o susţinere care vine natural, din sufletele oamenilor", a declarat Felix Stroe despre susţinerea pentru candidatura lui Mohammad Murad.

Despre programul PSD, Felix Stroe a declarat: "Le propunem oamenilor continuitate în realizări. Eu îmi doresc să ne aleagă oameni, pentru dânşii îmi doresc asta. Partidul Social Democrat este partidul care dublează proiectul economic cu un consistent proiect social. E rău că ne luptăm pentru pensii? E rău că nu vrem şomeri?". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel