FCSB, victorie în fața ȚSKA 1948 în preliminariile Europa Conference League. Mâine, alte trei echipe românești intră în luptă

FCSB, victorie în fața ȚSKA 1948 în preliminariile Europa Conference League. Mâine, alte trei echipe românești intră în luptă. FOTO: Facebook @FCSB
FCSB, victorie în fața ȚSKA 1948 în preliminariile Europa Conference League. Mâine, alte trei echipe românești intră în luptă. FOTO: Facebook @FCSB

FCSB a câștigat cu ȚSKA 1948 Sofia, în turul preliminariilor Europa Conference League. Returul va avea loc pe 3 august, pe Stadionul ”Arcul de Triumf”.

FCSB a învins formaţia bulgară ŢSKA 1948 cu scorul de 1-0 (1-0), miercuri seara, pe Stadionul Naţional Vasil Levski din Sofia, în prima manşă a turului al doilea preliminar al Europa Conference League la fotbal.

FCSB a obţinut o victorie preţioasă, prin golul marcat de Florinel Coman (28), care a reluat în plasă mingea respinsă de portarul Naumov, la şutul-centrare al lui Olaru. După ce a deschis scorul, FCSB a avut şansa de a se desprinde, dar Olaru a tras puţin alături de la circa 25 de metri (36).

Bulgarii au fost aproape de egalare (37), după o eroare a lui Ov. Popescu, dar Dawa l-a blocat foarte bine pe Pedrinho. Bucureştenii au mai ratat o dată prin Olaru (40), cu un şut imprecis din marginea careului.

Repriza secundă, mai echilibrată


Repriza secundă a fost una mai echilibrată, dar cu multe greşeli de ambele părţi. FCSB a avut ocazia de a se desprinde pe tabelă, dar Coman a şutat pe lângă ţintă de la 20 de metri (55).  O gafă mare a lui Creţu i-a pus pe contraatac pe sofioţi, dar în cele din urmă Târnovanu s-a opus golului la şutul din unghi al lui Vutov (65).

FCSB şi-a mai creat o situaţie bună, prin Edjouma (81), al cărui şut de la 17 metri a fost blocat de Petrov. Ultima ocazie notabilă a gazdelor a fost ratată de Thalis (90), al cărui şut din întoarcere a fost prins de Târnovanu. În min. 72, arbitrul a întrerupt jocul pentru circa cinci minute, din cauza unor probleme la instalaţia de nocturnă, arată Agerpres.

Meciul retur va avea loc pe 3 august, la Bucureşti, pe Stadionul Arcul de Triumf (21:30), acesta fiind stadionul pe care FCSB va juca meciurile de pe teren propriu. 

Citește și: FCSB, interzisă în Ghencea. Se cere demisia ministrului Apărării. "Mai există ordine acolo?"

În cazul în care va câștiga și cel de-al doilea meci cu ȚSKA 1948, FCSB va avea o adversară dificilă în turul al treilea preliminar al competiţiei, vicecampioana Danemarcei, FC Nordsjaelland, roş-albaştrii urmând să joace primul meci pe teren propriu, în data de 10 august, iar manşa secundă în deplasare, pe 17 august.

Alte trei echipe românești în Europa Conference League

Campioana României, Farul Constanța va juca, joi (ora 20:30) împotriva campioanei Armeniei, Urartu, pe Stadionul ”Ovidiu” din Constanța, în timp ce formația CFR Cluj se va confrunta, pe teren propriu, cu Adana Demirspor (Turcia), de la ora 20:30, iar Sepsi Sf. Gheorghe va juca, în deplasare, cu ȚSKA Sofia, de la ora 20:00.

Antrenorul campioanei României, Gheorghe Hagi, a declarat că vrea ”cea mai bună versiune” a Farului în Europa Conference League.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel