FCSB l-a transferat pe mijlocaşul Malcom Edjouma de la FC Botoşani

FCSB l-a transferat pe mijlocaşul Malcom Edjouma de la FC Botoşani
FCSB l-a transferat pe mijlocaşul Malcom Edjouma de la FC Botoşani

FCSB a ajuns la un acord cu FC Botoşani pentru transferul lui Malcom Edjouma la gruparea bucureşteană, a anunţat clubul, miercuri seara, pe pagina sa de Facebook.

Mijlocaşul francez în vârstă de 25 de ani a semnat deja contractul şi va purta tricoul cu numărul 18. De asemenea, acesta se va pregăti sub comanda lui Anton Petrea începând cu 11 februarie, precizează vicecampioana României.

Malcom Sylas Edjouma Laoauri s-a născut la 8 octombrie 1996, în Toulouse, şi a început fotbalul profesionist la Toulouse FC. S-a transferat apoi la FC Lorient, fiind împrumutat la mai multe echipe din ligile inferioare franceze, pentru ca în ianuarie 2020 să ajungă în România, la FC Viitorul Constanţa.

În vara acelui an a semnat cu belgienii de la Roeselare, iar în 2021 a revenit în România, la FC Botoşani. A evoluat în 21 de meciuri oficiale pentru moldoveni în acest sezon, reuşind să înscrie de 4 ori. În altă ordine de idei, Denis Haruţ a fost împrumutat la FC Botoşani până la finalul sezonului actual. Haruţ, care a jucat 10 meciuri pentru FCSB în acest campionat, fusese transferat de la clubul moldovean în februarie 2021. 

Citește și: Becali, nou preț pentru Octavian Popescu: A explodat! O să cer 60 de milioane euro!

Gigi Becali, finanțatorul FCSB, a anunțat noul preț pentru transferul lui Octavian Popescu, de la 30 de milioane la 60 de milioane de euro.

'Avem un jucător care acum a explodat, Tavi Popescu. Este fotbalist de geniu. Toate echipele care au avut un jucător ca Maradona, fotbaliști de geniu, au câștigat campionatul. Păstrând proporția, România cu Italia și FCSB cu Napoli. Nu doar golul cu CFR, tot jocul lui, nu mai poate nimeni să-i ia mingea.', a anunțat Becali.

'Tavi dacă acum face 30 de milioane, o să cer 60 de milioane (n.red. de euro). Așteptăm Europa, echipa națională. Cum zicea Boloni, România nu are jucători de geniu. Nu avem jucători care joacă la marile echipe. Vor fi Tavi Popescu, Ianis Stoica. Eu mizez la echipa națională și pe Cordea, o să vedeți', a spus Gigi Becali la Pro X, potrivit Digi Sport. Vezi știrea inițială aici!

CITEȘTE ȘI Gigi Becali, gest exemplar în curtea unei mănăstiri. Și-a dat haina de pe el unui om al străzii cu dizabilități / Video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel