EXCLUSIV  Fază TARE la Constanța, în văzul a mii de oameni! Show la care poliția a ÎNCHIS ochii - VIDEO

Fază tare în Portul Tomis din Constanța. 

De fiecare dată când ajung la mare, obișnuiesc să dau o fugă și în Portul Tomis din Constanța, fie pentru o plimbare, fie pentru a lua masa la unul dintre localurile de acolo. 

Sâmbătă seara, în timp ce-mi savuram liniștită cafeaua, iar în surdină se auzea muzica lui Andrea Bocelli, un grup de copii s-a gândit să se dea în spectacol, ascultând manele și fredonându-le pe o barcă, în port. 

Cu cât maneaua era mai cunoscută, cu atât copiii fredonau mai tare, cât să se facă auziți de toată lumea care trecea pe acolo. 

M-am uitat în jurul meu, cât să văd reacția celorlalți cetățeni, unii filmau, alții râdeau, dar niciunul nu părea deranjat atât de tare cât să le atragă atenția puștilor.

Interesant este că pe acolo a trecut și o patrulă de poliție, însă nu a luat nicio măsură. Polițiștii doar s-au prefăcut că nu aud gălăgia care deranja pe toată lumea.

Întregul show a durat cam 15-20 de minute, timp în care am auzit cuvinte precum "Nașa" / "Iubesc două femei, una este mama la copii, alta, pofta inimii" / "În seara asta mă simt bine și vreau să chefuiesc".  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel