Fata comisarului șef înghițit de ape, scrisoare tulburătoare: Sunt sfâșiată de durere

Comisarul şef Tomiţă Lazăr a fost înghițit de apele învolburate ale Siretului, după ce a reuşit să-şi salveze fiica de la înec.

Tomiță Lazăr era un tată cum multe fete și-ar dori să aibă. Un om cald care a făcut totul pentru copila ei. I-a dat viață pentru a doua oară cu prețul vieții lui. A făcut chiar și imposibilul pentru a-și vedea fata bine... El a pierit în ape, iar în urma sa a rămas un suflet care îl va iubi mereu. Mariana Lazăr a povestit cum era părintele său.

"Duminica 19 iulie tatal meu mi-a oferit una din cele mai frumoase zile alaturi de el. Trecuse ziua lui si sambata s-a simtit bine alaturi de mama si niste prieteni, facand gratar si inotand. La SIRET. Duminica m-a trezit in modul frumos pe care numai un tata SPECIAL o putea face pentru printesa lui de 25 de ani. Ma pregateam sa plec la serviciu. Mi-a calcat rochita asa cum o facea MEREU, el, tatal de fete. Mi-a facut 3 vizite la serviciu, asa cum o facea in fiecare zi. L-am trimis sa imi ia o penseta si o oja, pe el, ditamai barbatul. Si mi-a venit cu 5 nuante ca sa am de unde alege. I-am spus ca vreau sa stau la soare la Biliesti, pe Siret, la ora 16. Bineinteles ca nu m-a refuzat. Ajunsi acolo, mi-a facut masaj la picioare, cum o facea frecvent. (Nu stiu cate dintre voi fetelor aveti norocul de un tata cum l-am avut eu).

Tatal meu m-a invatat sa ma bucur de lucrurile simple, m-a alintat si m-a rasfatat pana la 25 de ani. Iar dupa 25 de ani, mi-a dat viata din nou. Mi-a dat o noua viata total diferita de ceea ce imi oferise pana atunci. Venise timpul sa incetez a mai fi un copil. Si Dumnezeu a hotarat ca asta sa fie solutia. O alta viata. Mi-am vazut moartea cu ochii, mi-am cerut iertare de la Dumnezeu si asteptam sa ma duc inconstienta la fundul apei in orice secunda. Dar el, EROUL NOSTRU, era sub apa total, fara aer, tinandu-ma pe mine deasupra. L-am vazut iesind o singura data, strigandu-mi DISPERAT "Respiraaa!" . Si da, ramane un mister cum a putut chiar si el sa reziste fara aer atat de mult timp. Dar iata ca a rezistat. Ca sa ma vada pe mine in viata. A facut intotdeauna totul pentru mine, dar sa imi dea viata pentru a doua oara a fost cea mai importanta si cea mai grea misiune a lui. Ultima lui misiune a fost sa salveze o viata.Viata mea, a copilului sau. Ar fi facut-o pentru ORICINE, el nu se temea de NIMIC, cu atat mai putin de apa.
Tatal meu a fost cel mai optimist si cel mai pozitiv om, facand pe toata lumea sa zambeasca. A stiut sa se faca iubit si respectat fara prea multe eforturi. Pur si simplu prin ceea ce era el.
Tata si om ca el se naste o data la sute de ani.

Mi se parea cel mai cumplit sa-ti moara un parinte si mi s-a intamplat. Pentru toata lumea este o tragedie pentru ca astazi trebuia sa fie cea mai frumoasa zi. Deschideti ochii si invatati din tragedia mea ca ziua de maine nu ii este promisa nimanui. Pretuiti oamenii pe care ii aveti si nu uitati ca sufletul este cel mai important.

Sunt sfasiata de durere, de mila, am trait 4 zile cu speranta sa fie gasit RESPIRAND. Acum nu mai am la ce sa sper. Nu am alta optiune decat sa accept aceasta drama. Tatal meu traieste prin mine", a scris Mariana Lazăr pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel