FĂRĂ PENALI. VOT Sylvie Goulard. Funeriu îi ia la rost pe Barna și Cioloș

Dacian Cioloș
Dacian Cioloș

Fostul ministru al Educației, Daniel Funeriu, a lansat o întrebare pentru Dacian Cioloș și Dan Barna.

”Domnule Cioloș, domnule Barna: veți vota pro sau contra compatrioatei mele, Mme Sylvie Goulard? Dacă da, cum veți împăca chestia asta cu excelenta inițiativă "Fără Penali"?

Accept, strict pe temă, și răspuns de la dl. deputat european Tudorache. Care, dacă se exprimă pe subiect, sigur va fi preluat înainte de formularea răspunsului de ziare punct com.

Întrebare suplimentară pentru domnul Dan Barna: sunteți sigur că Parlamentul European nu (mai) e foarte bine informat referitor la aspecte legate de anticorupția din România? Că atâta timp cât Monica Macovei era acolo eu știu că era perfect informat. Oups, am uitat... Monica nu e omnou. E doar Om.

PS: dl. Cioloș, dl. Barna, vă dau și o soluție pentru a vă rezolva conflictul de loialitate între slujirea agendei lui Macron și slujirea principiilor: dacă loialitatea față de principii este înaintea loialității față de Macron, anunțați public că nu o votați pe "penala" Goulard. Dacă loialitatea voastră față de Macron bate loialitatea față de principii, atunci măcar cereți ca LCK să fie numită înaintea votului. Măcar să obțină și România ceva de pe urma renunțării voastre la principii.

Mihaela Miroiu, dacă tot am reluat dialogul, în calitatea ta de busolă morală indiscutabilă și gardianul templului integrității din PLUS, îți solicit o poziție pe subiect.

PPS: ia să vedem, Nadina Ioana Dogioiu și colegii de la ziare punct com, e suficient de importantă chestiunea și lipsită de nombrilism întrebarea ca să o preluați, sau noh... independența editorială bate interesul public?”, a fost mesajul lui Daniel Funeriu.

Sylvie Goulard a fost desemnată oficial marţi în Comisia Europeană de preşedinta Ursula von der Leyen, odată cu alţi 26 de comisari. Portofoliul ei urmează să acopere politica industrială, piaţa unică digitală, industria de apărare şi spaţială.

De asemenea, poliţia judiciară din Franţa a audiat-o pe Sylvie Goulard, viitor comisar european pentru piaţa internă, în dosarul angajărilor fictive, a declarat agenţiei France Presse o sursă apropiată de anchetă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel