EXCLUSIV  Extindere aeroport Otopeni. Răzvan Cuc, replică pentru Cioloş: Nu ne fac alţii agenda cum i-o făceau lui

Ministrul Cuc
Ministrul Cuc

Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor, a acordat un interviu DC News în cadrul căruia a vorbit despre un proiect de anvergură care priveşte extinderea aeroportului Otopeni.

Răzvan Cuc a oferit, în cadrul interviului, informaţii despre proiectul de construire a unui nou terminal la aeroportul "Henri Coandă". Potrivit ministrului, proiectul are o valoare de circa 400 de milioane de euro. 

"S-a aprobat extinderea aeroportului Otopeni cu un nou terminal. Este un proiect de 400 de milioane de euro. Acum lucrăm la hotărârea de Guvern pentru exproprierile necesare iar apoi se va lansa şi procedura de proiectare şi execuţie pentru noul terminal. Bani sunt.

Fac o paranteză, pentru că văd că s-au trezit mulţi români cu ghilimelele de rigoare, în perioada campaniei electorale - şi aici mă refer la fostul premier Cioloş, cel care îmi amintesc că voia să vândă un pachet de acţiuni de la aeroportul Otopeni şi spunea că e nevoie de bani pentru a dezvolta infrastructura aeroportuară.

Păi stai mai întâi să cheltuim banii noştri pentru că banii de la aeroport intră anual, nu avem nevoie să vindem din acţiuni ca să facem un terminal. Noi, guvernul social-democrat, prin programul de guvernare, avem cuprinsă şi această extindere care se va face fără să vindem vreun bun al statului către alţii. Agenda noastră este cea a românilor şi este să dezvoltăm România aşa cum trebuie. Nu ne fac alţii agenda cum i-o făceau lui", a declarat Răzvan Cuc.

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel