Exproprierile pentru linia de metrou către Otopeni, 14 milioane euro

Exproprierile pentru noua linie de metrou 1 Mai - Otopeni costă peste 14 milioane euro. Mega Image se află printre expropriaţi.

Ministerul Transporturilor şi Metrorex au pus la punct proiectul privind construcţia liniei de metrou care asigură legătura Capitalei cu Aeroportul Henri Coandă.

Astfel, Ministerul Transporturilor a publicat un proiect prin care demarează procedurile de expropriere pentru Magistrala 6 de Metrou. Valoarea proiectului a fost estimată la peste un  miliard de euro.
 
Numai în zona de Nord a Capitalei, dar şi în Otopeni vor fi expropriate 43 de parcele, cu o suprafaţă de peste 40.000 de metri pătraţi. Potrivit Capital, cei mai mulţi bani pentru proprietăţile expropriate sunt încasaţi de firma Auto Rom SRL, respectiv 11,86 milioane lei şi Mega Image 8,6 milioane lei.

Una dintre companiile ce urmeaza a fi expropriate este şi Baneasa Investmens SA, controlată de omul de afaceri Puiu Popovici. Pe lista expropiaţilor se mai află Andrei Tinu, Orange, Mega Image şi McDonald's, Sitz Residential, alte firme şi persoane fizice din Otopeni.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel