EXIT POLL alegeri 26 mai 2019 strategie. Gușă: Nimeni nu-și permite acest joc!

Cozmin Gușă a intrat, în direct, la Realitatea TV pentru a comenta ultimele evoluții de pe scena politică în ziua alegerilor din 26 mai 2019.

"A fost contestat exit poll-ul. E o prostie să-l contești, o agitație inutilă! Exit poll-ul este realizat de două institute care, în mod tradițional, au lucrat fie cu PSD, adică AVANGARDE, fie cu PNL, adică CURS. Ambele ramuri politice sunt reprezentate. Nicio casă de sondaje nu-și permite să-și riște toate contractele, să se ducă de bună voie către faliment, intrând într-un joc dictat de alții, ceea ce ne spune că prea temperatură electorala dăunează raționamentul”, a zis Cozmin Gușă.

”Acest exit poll este valabil pentru teritoriul României. Ceea ce se întâmplă în Diaspora nu va fi prins, dar va fi putea fi ponderat”, a mai spus analistul politic.

Exit poll la ora 21:00

Biroul Electoral Central a acreditat CURS şi AVANGARDE pentru efectuarea de sondaje de opinie la ieşirea de la urne la alegerile europarlamentare din 26 mai, la nivel naţional.

BEC, birourile electorale judeţene, birourile electorale ale sectoarelor Municipiului Bucureşti şi biroul electoral pentru secţiile de votare din străinătate vor furniza zilnic rezultate parţiale, începând cu ora 9:00, ora României, din data de 27 mai.

Ora la care informaţiile vor fi disponibile şi date publicităţii sunt 11:00, 15:00, 17:00, 20,00 pentru ora de referinţă a datelor 9:00, 13:00, 15:00, 18:00.

VEZI ȘI: Fraudare alegeri 26 mai 2019. Gușă: Aberează! Ce nu spune nimeni



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel