EXCLUSIV. Ponta spune că a fost pârât la ambasada SUA de membri ai "serviciului român de propagandă"

ponta li
ponta li

Premierul Victor Ponta spune că membri ai "serviciului român de propagandă" au încercat să sesizeze ambasadele occidentale după ce a declarat că își dorește un parteneriat strategic cu Republica Populară Chineză. 

Șeful Guvernului a vorbit, vineri, la interviurile DC News Live, despre memorandumurile semnate cu guvernul chinez. El a arătat că parteneri vestici ai României, precum Germania și SUA, au astfel de legături cu Beijingul.

Vezi AICI interviul integral

"Vreau să vă spun că m-am bucurat atunci când am spus că România își dorește un parteneriat strategic cu China. Imediat, unul dintre membrii 'serviciului român de propagandă' a fugit repede la Ambasada SUA la București și a zis: 'ați auzit ce a spus Ponta, vrea parteneriat strategic cu China'. Răspunsul oficial de la ambasada SUA a fost: noi, SUA, avem un parteneriat strategic cu China. După care au fugit la Ambasada Germaniei și răspunsul a fost următorul: 'Germania are un parteneriat strategic cu China'. Și pentru doamna Merkel, care este cancelar din 2005, este singura țară în care a fost în vizită în fiecare an, China. Deci, ideea e următoarea: SUA, Germania, Franța, partenerii noștri fundamentali au un parteneriat strategic cu China. Pentru noi, acest parteneriat se referă categoric la capacitatea de investiții în proiecte mari", a declarat premierul.

VICTOR PONTA, despre "SERVICIUL ROMÂN DE PROPAGANDĂ": Turcescu, Tapalagă, Adamescu și Adrian Sârbu, membri

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel