Excluderi în PSD. Codrin Ștefănescu: Ne este dificil, dar...

Codrin Ștefănescu
Codrin Ștefănescu

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, a declarat, la emisiunea Punctul de Întâlnire de la Antena 3, că președintele PSD, Liviu Dragnea, nu prea mai poate continua colaborarea cu o parte dintre liderii PSD care au semnat scrisoarea prin care îi cereau demisia. 

Codrin Ștefănescu a fost întrebat dacă Liviu Dragnea mai poate continua colaborarea, ca președinte de partid, cu Gabriela Firea, Paul Stănescu și Adrian Țuțuianu după ce aceștia i-au cerut public demisia. "După opinia mea, cu o parte dintre ei, nu știu dacă poate continua, ca președinte al partidului. De altfel, și nouă din conducere ne este dificil să colaborăm cu ei. Nu e cineva neaparat țintă, dar vom discuta bărbătește, ca să zic așa”, a zis Codrin Ștefănescu la Antena 3.

Două CEX-uri, teme diferite

"Vom avea două CEX-uri, unul pentru chestiuni de partid și altul pentru remaniere când se întoarce primul ministru. Va vorbi fiecare membru din județ. În primul CEX vom analiza declarațiile unor colegi apărute în spațiul public, dar și despre următoarele alegeri. Nu știu dacă se vor decide excluderi din partid, dar se pot întâmpla multe lucruri acolo. Sunt colegi care nu se simt bine cu ceea ce s-a întâmplat în ultima perioadă și e normal să avem o discuție. Mâine o să anunțăm primul CEX", a mai spus Ștefănescu. 

  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel