EXATLON ROMÂNIA - TURCIA - GRECIA. Surpriză totală - VIDEO + UPDATE

Surpriză la Exatlon România! Confruntare ROMÂNIA - TURCIA - GRECIA.

EXATLON ROMÂNIA - TURCIA - GRECIA. UPDATE 12. După jocul internațional, a avut loc un duel între Faimoși și Războinici, începutul de joc fiind foarte bun pentru echipa Faimoșilor. MAI MULTE, AICI

(w670)

Foto Facebook / EXATLON ROMÂNIA

EXATLON ROMÂNIA - TURCIA - GRECIA. UPDATE 11. Larisa a adus victoria pentru România în meciul internațional cu Turcia și Grecia.

VEZI ȘI EXATLON. Larisa, gest impresionant. "Ai uimit o țară!" - VIDEO

EXATLON ROMÂNIA - TURCIA - GRECIA. UPDATE 10. Larisa, de neoprit! Câștigă duelul contra Katarinei și acumulează patru puncte. Este foarte aproape de medalie.

EXATLON ROMÂNIA - TURCIA - GRECIA. UPDATE 9. Un alt punct imens a fost obținut de Larisa.

EXATLON ROMÂNIA - TURCIA - GRECIA. UPDATE 8. Ilias a obținut un punct imens. Kiriță s-a prăbușit pe nisip! Ulterior, Karan a ajuns la cinci puncte, fiind câștigătorul probei.

VEZI ȘI Giani Kiriță, joc până la epuizare! Taxat pe Facebook

A urmat traseul fetelor. Larisa a dus primul punct pentru România. Parcurge traseul excelent și câștigă punctul în duelul cu Katarina, din partea Greciei. Concurenta Faimoșilor este motivată și își dorește foarte mult să câștige medalia.

EXATLON ROMÂNIA - TURCIA - GRECIA. UPDATE 7. Giani Kiriță aruncă toate armele în joc! E din ce în ce mai aproape de victorie. În acest moment, Kiriță are patru puncte, Karan tot 4, iar Ilias 2. Câștigă cine ajunge primul la cinci puncte.

EXATLON ROMÂNIA - TURCIA - GRECIA. UPDATE 6. Marcat de efort, Kiriță a fost învins de Umit Karan, fiind cea de-a doua confruntare dintre ei. 

EXATLON ROMÂNIA - TURCIA - GRECIA. UPDATE 5. România, în acest moment, are trei puncte, după ce Giani Kiriță a învins din nou!

EXATLON ROMÂNIA - TURCIA - GRECIA. UPDATE 4. Din nou, o cursă masculină. Giani Kiriță l-a întâlnit pe Umit Karan, din echipa Turciei. Extrem de determinat, Kiriță a luat punctul! Victorie consecutivă pentru român.

EXATLON ROMÂNIA - TURCIA - GRECIA. UPDATE 3. Giani Kiriță l-a înfruntat pe grecul Ilias. Românul a ieșit învingător!

EXATLON ROMÂNIA - TURCIA - GRECIA. UPDATE 2. A început ediția internațională EXATLON! Grecia intră în luptă directă cu Turcia și România. Se anunță un meci extrem de palpitant. Meciul internațional se va repeta în fiecare săptămână - a anunțat Cosmin Cernat. Miza este uriașă: câștigătorul celor trei medalii își va putea aduce familia în Republica Dominicană și va câștiga și un premiu în bani.

În această confruntare participă doar concurenții din echipa "Faimoșilor" sau echipa celebrităților din Turcia și Grecia. Pentru ca un jucător să poată juca în meciul internațional, acesta trebuie să fie desemnat "Jucătorul săptămânii" la băieți și la fete, adică să strângă cele mai multe puncte în săptămâna anterioară. Duelurile se desfășoară în sistem "fiecare cu fiecare", separat pentru băieți și fete, câștigând jucătorul care ajunge primul la cinci puncte. Din partea României, vor concura Giani Kiriță și Larisa.  

EXATLON ROMÂNIA - TURCIA - GRECIA. UPDATE 1. În urmă cu puțin, pe pagina oficială de Facebook a emisiunii s-a anunțat că, astăzi, de la ora 19.45, începe turneul celor trei națiuni: Grecia, România și Turcia. Câștigătorul va putea să își aducă familia în Republica Dominicană.

EXATLON ROMÂNIA - TURCIA - GRECIA. România, Turcia, dar și GRECIA se vor confrunta într-un meci cu totul și cu totul special! Fiecare echipă își va trimite în luptă cei mai buni jucători, iar răsplata va fi una pe măsură: jucătorul care va acumula trei medalii își va putea aduce familia în Republica Dominicană!

VIDEO

EXATLON ROMÂNIA - TURCIA - GRECIA. În acest context, amintim că România și Turcia s-au întâlnit într-un nou meci de excepție. Românii au ieșit învingători după prima confruntare, însă turcii au cerut revanșa. De această dată, șansele nu au mai fost de partea României, iar Turcia a câștigat, deși românii au luptat până în ultima clipă. Meciul a fost intens. După ce Ștefan a punctat și scorul a ajuns la 6-9 pentru echipa Turciei, s-a marcat punctul final. Astfel, România a pierdut în fața Turciei cu 6-10.

[citeste si]

EXATLON ROMÂNIA - TURCIA - GRECIA. De asemenea, amintim că reprezentanții Kanal D au anunțat că emisiunea de divertisment Exatlon România va fi difuzată sâmbătă, duminică, luni, marți, dar și miercuri, de la aceeași oră, la Kanal D.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel