EXATLON ROMÂNIA, 5 martie 2018. Giani Kiriță, joc până la epuizare! Taxat pe Facebook

Rodica Mitu / 05 Martie 2018 / 20:54 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Luni seară, la Exatlon, Giani Kiriță a jucat până la epuizare în confruntarea ROMÂNIA - TURCIA - GRECIA.

EXATLON ROMÂNIA, 5 MARTIE 2018. În ediția de luni, concurenții Exatlon au fost puși în fața unui joc nou. Doi concurenți din trei echipe naționale (România - Turcia - Grecia) se duelează pentru un premiu uriaș. Miza jocurilor internaționale este deosebit de atractivă pentru toți jucătorii celor trei echipe. Așadar, cel sau cea care va strânge trei medalii de învingător va avea dreptul de a-și aduce în Republica Dominicană familia.

EXATLON ROMÂNIA, 5 MARTIE 2018. În această confruntare participă doar concurenții din echipa "Faimoșilor" sau echipa celebrităților din Turcia și Grecia. Pentru ca un jucător să poată juca în meciul internațional, acesta trebuie să fie desemnat "Jucătorul săptămânii" la băieți și la fete, adică să strângă cele mai multe puncte în săptămâna anterioară. Duelurile se desfășoară în sistem "fiecare cu fiecare", separat pentru băieți și fete, câștigând jucătorul care ajunge primul la cinci puncte.

EXATLON ROMÂNIA, 5 MARTIE 2018. Giani Kiriță a luptat până la epuizare! La un moment dat, s-a prăbușit pe nisip. Cu tot efortul depus, prima medalie a ajuns la echipa Turciei.

[citeste si]

EXATLON ROMÂNIA, 5 MARTIE 2018.  Ca de fiecare dată, au curs mesajele în mediul online. Iată câteva dintre acestea:

Nu țin cu Faimoșii dar când e vb de țara mea țin cu Geani. Păcat! Respect efortul sau.

Mai, giani, mai.... Când joci cu războinicii zici că ești regele, țipi, te dai în spectacol...acum ce faci?????

Serios... a câștigat cine a știut să lupte pt.culorile lui... Giani a jucat exact ca și toate meciurile României...primele 5 min da un gol și în ultimele 10 min încasează 5 goluri. 


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25