EXATLON ROMÂNIA, 5 martie 2018. LARISA, de neoprit. "Ai uimit o țară!" - VIDEO

FOTO Facebook / EXATLON ROMÂNIA
FOTO Facebook / EXATLON ROMÂNIA

Larisa, luni seară, la Exatlon, a adus victoria pentru România în meciul internațional cu Turcia și Grecia.

EXATLON ROMÂNIA, 5 MARTIE 2018. În ediția de luni, concurenții Exatlon au fost puși în fața unui joc nou. Doi concurenți din trei echipe naționale (România - Turcia - Grecia) s-au duelat. În această confruntare au participat doar concurenții din echipa "Faimoșilor" sau echipa celebrităților din Turcia și Grecia. Pentru ca un jucător să poată juca în meciul internațional, acesta trebuie să fie desemnat "Jucătorul săptămânii" la băieți și la fete, adică să strângă cele mai multe puncte în săptămâna anterioară. Duelurile se desfășoară în sistem "fiecare cu fiecare", separat pentru băieți și fete, câștigând jucătorul care ajunge primul la cinci puncte.

EXATLON ROMÂNIA, 5 MARTIE 2018. Luni seară, Larisa a fost de neoprit, dând dovadă de extrem de multă determinare. Concurenta a fost felicitată în mediul online de către fanii emisiunii.

MESAJE

Deși sunt fan Războinici, nu pot să nu spun Felicitări Larisa!!! Iar voi, faimoȘilor, amintiți-vă că, nu demult, ați nominalizat-o pt eliminare pe cea care astăzi a învins și a fost un exemplu!!!

Nu pot să spun decât atât.. Respect Larisa! Respect Giani! Vă mulțumim că ne faceți mândri că suntem români!

Bravo, Larisa. O româncă adevărată. În afara faptului că a câștigat mi-a plăcut că la discurs a vorbit în Română. Nu ca alții în diferite limbi. Suntem români și trebuie să vorbim limba noastră, așa cum o fac și străinii. Oricum Românii știu să vorbească în diferite limbi, însă la un discurs național nu avem voie să vorbim altă limbă. Simplu.

Felicitări, Lari, ești cea mai tare și noi toți te iubim și te susținem!!

Eu țin de obicei cu Războinicii dar astăzi am fost cu sufletul alături de Giani și Larisa. Felicitări! Doi luptători de nota zece.

Ai uimit o țară! Bravo!

[citeste si]

EXATLON ROMÂNIA, 5 MARTIE 2018. Amintim că Giani Kiriță a luptat până la epuizare! La un moment dat, s-a prăbușit pe nisip. Mai multe, AICI.

VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel