EXATLON, 19 octombrie. România vs Mexic, scor final

Exatlon România, 19 octombrie 2018. Vineri, concurenții Exatlon i-au întâlnit pe cei din Mexic, într-un nou meci internațional.

Update 7: Faimoșii și Războincii au jucat mima.

Update 6: VICTORIE pentru ROMÂNIA! Scor final: 10-6. Giani Kiriță s-a îmbrățișat cu Ionuț „Jaguarul”.

Update 5: Popicele cad rând pe rând în fața concurenților României. Scorul este 9-6 pentru România.

Update 4: Yamato Zaharia păstrează trendul ascendent.

Update 3: Început perfect pentru România! 2-0!

Update 2: Momente de groază pentru concurenții Exatlon Mexic. Avionul în care se aflau patru Războinici a fost la un pas de a se prăbuși. Mai multe, AICI.

Update 1: „Două națiuni care au oferit mult spectacol în sport: Mexic și România”, a spus Cosmin Cernat la începutul emisiunii.


EXATLON România, 19 octombrie 2018. „Încă nu meci care se anunță extraordianar”, va anunța prezentatorul Cosmin Cernat. România va întâlni Mexic într-un meci ce se anunță a fi extrem de tensionat. 

EXATLON România, 19 octombrie 2018. Vor reuși antrenorii să formeze o sigură echipa și să o conducă spre victorie? Rămâne de văzut în cea mai nouă ediție Exatlon difuzată pe Kanal D vineri seară.

EXATLON România, 19 octombrie 2018. Amintim că, joi, la Exatlon au revenit, în calitate de antrenori, Giani Kiriță și Ionuț „Jaguarul”. Deja a apărut un conflict între Giani Kiriță și războinicul Ciprian Silași. După ce Cristina Nedelcu a câștigat punctul în fața Anei Maria Otvos, se pare că Războinica s-a accidentat la genunchi. Mai precis, acesteia i s-ar fi deplasat rotulă. În timp ce medicii o examinau, Giani Kiriță și Ciprian Silași au început să își arunce săgeți. „Nu vorbi, maimuțoiule, tu, că trebuie să îți tai coada, ești nebun? Mai e mult până să vorbești tu, ai înțeles? Liga Campionilor e la noi! Tu ești cu lăutăria, știi ce zic? Te plătește fratele tău să îmi cânți la botez", au fost replicile lui Giani Kiriță care l-au enervat pe războinic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel