EXATLON Mexic. Moment înfricoșător în avion - update

Rodica Mitu / 19 oct 2018 / 20:22 Salveaza PDF Comentarii
Exatlon
Descriere foto: Exatlon

Momente de groază pentru concurenții Exatlon Mexic. Avionul în care se aflau patru Războinici a fost la un pas de a se prăbuși.

Exatlon România, 19 octombrie 2018. Vineri seară, echipa României joacă un meci internațional împotriva Mexicului. La meci s-a prezentat, însă, doar echipa Faimoșilor de la Exatlon Mexic, motivul fiind explicat de prezentatorul Exatlon Mexic: „Poate vă întrebați de ce nu îi vedeți aici pe membrii echipei Războinicilor. Am decis că astăzi echipa Războinicilor să se odihnească și să se destindă, pentru că pe drumul de întoarcere de la recompensa din Punta Cana pe care au câștigat-o la panoul cu bani, unii dintre companionii noștri de călătorie, mai exact patru dintre ei, Isabel, Gonzalo, Paola și Evelyn, dar și șase colegi din echipa de producție au avut parte de o experiență înfricoșătoare în avionul cu care se întorceau. Echipa a călătorit cu două zboruri, iar cel în care se aflau Isabel, Gonzalo, Paola și Evelyn a traversat o zonă cu turbulențe. Tocmai am discutat cu ei și mi-au povestit totul.

Exatlon România, 19 octombrie 2018. Am discutat în timp ce luăm prânzul și mi-au spus că, din cauza turbulențelor, a avut loc o defecțiune mecanică. Pentru câteva secunde, viteza avionului a crescut, iar aparatul s-a răsucit la 360 de grade. Dar mulțumită lui Dumnezeu și Sfintei Fecioare Lupe, pilotul a reușit să stabilizeze avionul și să aterizeze în siguranță pe aeroport", a spus Antonio Rosique.

 

Update: Victorie categorică pentru concurenții Exatlon România în meciul de vineri seară împotriva Mexicului. Echipa României a condus tot meciul, iar victoria a fost una categorică, la o diferență de patru puncte (10-6).


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23