EXATLON, reacții fulger după eliminarea de la Faimoși: ”Schimbați numele echipei în ANONIMII”

Exatlon România
Exatlon România

Cu lacrimi în ochi, AMI a spus adio aventurii sale în Republica Dominicană.

Primul duel de eliminare a avut loc marți seară la Exatlon. Cătălina Șeicaru și AMI s-au luptat pentru a rămâne mai departe în competite. Cătălina a avut cele mai mici procentaje din această săptămână, iar AMI s-a autopropus. Cu lacrimi în ochi, AMI a spus adio aventurii sale în Republica Dominicană.

„Mulțumesc, Cosmin (n.r. Cosmin Cernat, prezentatorul „Exatlon”), pentru cuvinte! M-ai făcut puțin să lăcrimez. Eu nu sunt așa plângăcioasă. Am rămas și fără voce aici la Exatlon. E greu să îți găsești cuvintele în astfel de momente, nici nu știu cu ce să încep. Cred că a fost cea mai frumoasă, cea mai intensă, dar și cea mai scurtă experiență a mea. Nu credeam că o să pot să fiu vreodată aici, printre Faimoși. O să mai spun încă o dată, pentru ultima oară aici: Hai, Faimoșii! Vă doresc mult succes! Vreau să mulțumesc și celor de acasă, celor care m-au susținut și mă susțin în continuare. Sper că nu am dezamăgit pe nimeni, eu sinceră să fiu nu sunt dezamăgită de mine, pentru că știu că am făcut tot ce mi-a stat în putință. Probabil, alții se așteptau la mai mult. Dar contează să fiu eu mulțumită și liniștită, în primul rând. Și plec de aici cu niște bucurii, și trăiri, și sentimente pe care nu le-am mai trăit niciodată. Nu știu ce să mai zic, abia aștept să ne reîntâlnim acasă”, a spus AMI înainte de a părăsi competiția.

Cum se întâmplă după fiecare eliminare, cei care au urmărit emisiunea și-au exprimat părerile pe rețeaua de socializare Facebook. Iată câteva dintre mesaje:

Nu merita să plece ea.

Măcar ea nu a abandonat.

A fost bună Ami, a luptat până în ultima clipă!

Schimbați numele echipei în ANONIMII!!!

După ce pleacă Ami, nu mai rămâne nici un faimos la Faimoși...

Cică a plecat singura faimoasa de la Faimoși, asta am citit pe aici. Păi dacă nu urmăriți sporturile, cum să auziți de campioni?

Chiar nu merită să plece! A dovedit că poate într-un timp foarte scurt.

VEZI ȘI: Iulian Angelescu, OUT de la EXATLON. Vestea a venit ca un șoc

VEZI ȘI: EXATLON România, eliminare 22 ianuarie. Războinici - Faimoși LIVE - video + update




Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel