Exatlon, concurenți sezon 2018. S-au aflat primii patru ”Faimoși”

Rodica Mitu / 17 aug 2018 / 13:51 Salveaza PDF Comentarii
Exatlon
Descriere foto: Exatlon

„Exatlon” aduce încă două nume foarte iubite de publicul din România în echipa „Faimoșilor”.

Lili Sandu și What's UP au răspuns provocării și sunt gata să lase confortul de acasă pentru a dovedi că dorința de a-ți depăși propriile limite și voința pot fi aliați prețioși în orice încercare, oricât de dificilă ar părea această.

Lili Sandu a avut numeroase apariții în cadrul unor importante show-uri de televiziune, s-a bucurat de succes și în muzică, melodiile interpretate regăsindu-se în topurile muzicale românești, a jucat în seriale, cucerind prin naturalețe, talent și, nu în ultimul rând, frumusețe. 

Pentru What's UP, participarea la „Exatlon" va marca o nouă etapă importantă a vieții sale și, cu siguranță, o experiență la intensitate maximă. Producător de muzică, compozitor și cântăreț foarte apreciat, What's UP s-a remarcat prin talent, atitudinea sa firească. Hituri precum „K la meteo", „Taxi", „Bine" sunt doar câteva dintre piesele care s-au bucurat de un real succes. 

Primii patru concurenți

Lili Sandu și What's UP se alătură astfel campioanei olimpice la gimnastică Silvia Stroescu și lui Mirel Drăgan, multiplu campion mondial la Kempo, ei fiind și primii patru componenți ai echipei Faimoșilor, potrivit wowbiz.ro.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23