Eveniment privat cu 100 de persoane, întrerupt de polițiști

Foto: pixabay.com
Foto: pixabay.com

Polițiștii din Suceava au desfășurat noi controale pe linia verificării modului de respectare a măsurilor dispuse privind instituirea stării de alertă pentru prevenirea răspândirii SARS-CoV-2 de către agenţii economici.

Un eveniment privat desfășurat în sala de evenimente a unui hotel din Suceava, la care participau aproximativ 100 de persoane, a fost oprit de autorități. 

”Acestea se aflau la mese consumând băuturi şi produse alimentare, fără a fi acompaniaţi de o formaţie muzicală. Cu ocazia verificărilor efectuate a rezultat faptul că un bărbat din satul Iaslovăţ a organizat evenimentul privat cu participarea a 100 de persoane”, se arată într-un comunicat de presă. 

Ce amenzi au fost aplicate

Având în vedere restricţiile în vigoare privind prevenirea şi combaterea pandemiei COVID-19, organizatorul a fost sancţionat contravenţional conform art. 65, lit. j din Legea 55/2020,  cu amendă în cuantum de 3.000 lei.

De asemenea, administratorul care deţine unitatea hotelieră și salonul de evenimente a fost sancţionat contravenţional conform art. 65, lit. j din Legea 55/2020,  cu amendă în cuantum de 3.000 lei.

Avertismente pentru participanți

Totodată, participanţii la eveniment care au părăsit interiorul sălii la solicitarea organelor abilitate, au fost sancționați cu avertisment cu privire la respectarea restricţiilor în vigoare.

Zilnic echipajele de poliție, poliţie locală și jandarmerie aflate în serviciu pe raza județului verifică modul de respectare a legislației dar și a interdicției de circulație a persoanelor în afara locuinței/gospodăriei, în intervalul orar 22:00—05:00. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel