Evaluare Națională 2012: Vezi repartizările și cele mai bune licee din țară

Emoțiile elevilor de clasa a 8-a a luat sfârșit. Ministerul Educației a publicat Potrivit clasificării făcute de Ministerul Educației, cele mai bune licee din țară sunt Colegiul Național ”Sfântul Sava” din București, Colegiul Național ”Mircea cel Bătrân” din Constanța și Colegiul ”Frații Buzești” din Craiova.

La Colegiul național ”Sfântul Sava”, ultima medie de admitere la profilul Real, specializarea Matematică-Informatică belingv engleză, a fost 9.93, la Științele Naturii - 9.78, la Matematică-Informatică 9.66, iar la Fiologie 9.59.

La Colegiul Național ”Mircea cel Bătrân” din Constanța, ultima medie de admitere la profilul Real, specializarea Matematică-Informatică, belingv engleză, a fost de 9.92, la Științele Naturii belingv germană - 9.79, la Științele Naturii belingv engleză 9.77, la Științele Naturii - 9.66, la Matematică-Informatică beling germană - 9.66, la Matematică-Informatică 9.62.

Colegiul ”Frații Buzești” din Craiova ultima medie de admitere la profilul Real, specializarea Științele Naturii, a fost de 9.91, la Matematică-Informatică belingv engleză  - 9.89, la Matematică-Informatică - 9.66, Matematică-Informatică belingv germană - 9.64, la Matematică-Informatică belingv franceză -  9.62.

VEZI AICI TOPUL CELOR MAI BUNE LICEE DIN ȚARĂ

În București, cele mai slabe licee sunt Liceul Tehnologic ”Traian Vuia” cu 131 de locuri neocupate, Colegiul Tehnic ”Dimitrie Leonida” cu 121 de locuri neocupate, Colegiul Tehnic ”Anghel Saligny”, unde au rămas neocupate 117 de locuri și  Liceul Thenologic ”Pentru Poni” cu 101 locuri neocupate.

VEZI AICI LISTA LICEELOR CU LOCURI NEOCUPATE DIN BUCUREȘTI

După media de admitere, cele mai slabe licee din București sunt Liceul Tehnologic ”Timpuri Noi”, unde ultima medie a fost 3.33, Liceul Tehnologic ”Nicolae Teclu” - 3.58, și Colegiul Tehnic ”Iuliu Maniu” - 3.59

VEZI AICI CELE MAI MARI ȘI CELE MAI MICI MEDII DE ADMITERE DIN BUCUREȘTI

La nivel național, județele cu cele mai puține locuri rămase libere sunt Neamț cu 216 locuri, Ilfov cu 315 locuri libere și județul Ialomița, unde au rămas 357 de locuri libere.

La popul opus se află București, unde au rămas 2569 de locuri ibere, Iași cu 1492 de locuri libere și Bihor cu 1173 de locuri libere.

VEZI AICI NUMĂRUL DE LOCURI LIBERE PE FIECARE JUDEȚ

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel