Evacuarea lui Vadim, episodul 3: Executorii revin mâine la sediul PRM din Emil Zola

sediu emil zola PRM
sediu emil zola PRM

Partidul România Mare a mai primit încă o somaţie de evacuare din sediul central al formaţiunii din strada Emile Zola nr.2, pentru marţi, ora 8,00, a declarat purtătorul de cuvânt al PRM, Marius Marinescu.

„Mâine dimineaţă la ora 8.00 vor să vină la partid să ne evacueze în mod abuziv. Noi o să fim acolo şi o să explicăm executorului că acolo se află şi biroul europarlamentarului Corneliu Vadim Tudor, preşedintele PRM, şi Editura Speranţa şi Editura România Mare. Nu are nici un fel de titlul executorul pentru aceste entităţi. Să aştepte să se judece procesul pentru că avem un proces pe fond. Am înţeles că au chemat şi poliţia, au chemat şi ecarisajul. Vor să intre în forţă. Ei vor, în mod abuziv, să intre în sediu. Este un abuz şi o încălcare a legislaţiei în vigoare. Mai sunt încă două entităţi în acel sediu şi nu există nici o sentinţă de eliberare fiindcă folosirea aceluiaşi spaţiu este comună cu celelalte entităţi ale PRM”, a spus Marius Marinescu, care a menţionat că somaţia a fost primită săptămâna trecută. El a adăugat că, vizavi de această somaţie, PRM a solicitat Primăriei Municipiului Bucureşti suspendarea executării, în mod provizoriu, până la judecarea procesului pe fond, informează Agerpres.

PRM s-a mai confruntat cu o situaţie asemănătoare la finele lunii noiembrie, însă, executorul judecătoresc Lucian Ezer, care s-a prezentat la sediul PRM pentru a pune în practică decizia Judecătoriei Sector 1 din Capitală de evacuare silită a PRM din sediul din strada Emile Zola nr. 2, a putut doar să constate că evacuarea este imposibilă. În procesul-verbal întocmit între executorul judecătoresc şi avocatul lui Corneliu Vadim Tudor se precizează că evacuarea nu se poate face, deoarece s-ar încălca drepturile locative şi de folosinţă ale instituţiilor care îşi desfăşoară activitatea în aceeaşi clădire, este vorba despre cabinetul de europarlamentar al preşedintelui PRM, precum şi de redacţia ziarului Tricolorul.

Citeşte şi:

Evacuare cu scandal la sediul PRM din strada Emile Zola. Vadim, urlând: „Ieşi afară pitica dracului! Taci dracu’, căţea turbată!“ – VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel