Urmărește emisiunea live


Eurovision 2019 SEMIFINALĂ 2. Ester Peony, rezultat România - video

Foto: Thomas Hanses/eurovision.tv (repetiție)
Foto: Thomas Hanses/eurovision.tv (repetiție)

Eurovision 2019 SEMIFINALĂ 2. A doua semifinală a concursului Eurovision 2019, care se desfăşoară la Tel Aviv, o va aduce pe scenă şi pe reprezentanta României, Ester Peony. Aceasta va interpreta piesa On A Sunday, cu care a convins publicul din România să o trimită în Israel. Cu toate astea, potrivit pariorilor, şansele României de a obţine locul 1 sunt extrem de mici. 

Eurovision 2019 SEMIFINALĂ 2. Ester Peony, reprezentanta României la Eurovision, va intra în concurs pe data de 16 mai, în cea de-a doua semifinală. Piesa "On a sunday" nu este însă văzută printre favorite, chiar dacă artista s-a declarat mulţumită de pregătirile pentru showul de la Eurovision 2019. 

„Este o zi pe care nu o voi uita niciodată! Am urcat pentru prima oară pe scena Eurovision, un vis pe care mi l-am îndeplinit. Repetiţia a decurs foarte bine, sunt mulţumită de primele rezultate, iar acest lucru îmi dă speranţe şi energie pozitivă înainte de concurs. Aici, voi cânta pentru toţi românii, pentru că reprezint ţara noastră la cea mai mare competiţie muzicală din lume şi îi invit să fie alături de mine, iar pe cei din diaspora să voteze piesa «On a Sunday», joi, pe 16 mai“, a explicat Ester Peony.  

La casele de pariuri, şanse mici pentru România 

Eurovision 2019 SEMIFINALĂ 2. Potrivit Euronews, favorita caselor de pariuri la această ediţie a Eurovision este Olanda, reprezentată de Duncan Lawrence, cu o cotă de 25 la sută. Olandezii au câştigat ultima dată Eurovisionul în 1975, iar anul acesta pare a fi al lor. 

România, reprezentată de Ester Peony, se află printre țările codașe, cu sub unu la sută șanse de a câștiga Eurovision. Despre piesa României, „On a Sunday”, Euronews scrie că „Peony spune cu clasă o poveste de dragoste tristă, iar publicul Eurovision ar putea să îi dea mai multe șanse decât casele de pariuri”. 

Cine este Ester Peony 

Ester Alexandra Creţu s-a născut în Câmpulung, a copilărit în Montreal, Canada, şi a început să studieze jazz-ul la vârsta de opt ani. S-a făcut remarcată în 2014 în mediul online, prin interpretarea unor cover-uri în stil propriu, fapt care i-a adus şi primul contract cu o casă de discuri. 

Un an mai târziu, Ester a debutat pe radio și TV cu piesa „Sub aripa ta”. O coproducție MusicExpertCompany–Sprint Music, „Sub aripa ta” este compusă de Mahia Beldo, iar versurile sunt scrise de Doddy și Vescan.

Ester Peony va intra în cea de-a doua semifinală a Eurovision 2019 de pe poziţia a şasea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel