Eurovision 2019 - Miki va reprezenta Spania - VIDEO

Eurovision 2019 - Spania și-a desemnat reprezentantul pentru competiția de la Tel Aviv.

Fostul concurent al popularei emisiuni muzicale 'Operación Triunfo' Miki va reprezenta Spania la Concursul Eurovisión 2019, care se va desfăşura la 18 mai la Tel Aviv (Israel), cu piesa pe ritmuri de rumba 'La venda', care s-a impus prin sufragiu popular cu 34 % din voturi, relatează marţi EFE.

Nouă tineri participanţi la 'Operación Triunfo 2018' au interpretat piesele care au fost alese pentru a reprezenta Spania la concursul de preselecţie, iar cea mai votată a fost piesa cântată de Miki, un tânăr din Barcelona în vârstă de 22 de ani, care a ajuns în finală. Miki s-a impus în faţa melodiei care pornea ca favorită, 'Muérdeme', interpretată de María şi care devenise în ultimele zile cea mai vizionată pe internet, dintre cele 9 care au participat la concursul de preselecţie.

VIDEO: Miki - La venda

Citește și: Eurovision 2019 - 'Oraş Cort' pentru turiști

Anul acesta, desfăşurarea concursului Eurovision la Tel Aviv, după victoria în 2018 a cântăreţei israeliene Netta cu piesa 'Toy', nu a fost scutită de polemici, iar unii concurenţi la 'Operación Triunfo' - precum Natalia, María sau Alba Reche - şi-au exprimat dezaprobarea faţă de participarea la un concurs muzical desfăşurat într-un stat cu o situaţie politică conflictuală precum Israelul. Miki a pledat însă pentru Eurovision, despre care a spus că este 'un mod de a te face cunoscut la nivel european'.

Citește și: Dieta de noapte. 7 Gustări - Ce să mănânci seara, să arzi calorii noaptea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel