Eurovision 2019. Mihai Trăistariu: O văd în finală

Mihai Trăistariu
Mihai Trăistariu

Mihai Trăistariu le-a dezvluit prietenilor virtuali pe cine vede el în finală la Eurovision. De asemenea, cântăreţul le-a mărtrisit că rămâne fan concursului şi că îşi doreşte ca într-o zi să câştige locul I.

 Mihai Trăistariu a urmărit prina semifinală a Eurovisionului. Cântăreţul a fost impresionat de piesa Australiei, însă i-a urat succes şi concurentei care reprezintă România anul acesta. 

„Am urmărit EUROVISION-ul în seara asta. Semifinala I ... Cel mai mult mi-a plăcut Australia. O văd în Top 3 în finală. Asta dacă nu se votează ciudat. Apoi Islanda și Cipru... Multe ciudățeni ... Grafica e la superlativ. Aici Eurovision-ul s-a tot perfecționat, de la an la an. Scena arată ... wooow. Îi țin pumnii strânși lui Ester, la semifinala de joi! Hai, România! ??? Intro-ul oferit de Netta, câștigătoarea de anul trecut, a fost fain. Totuși... citeam că țipă a slăbit 40 de kg. Mie mi s-a părut că arată la fel ca anul trecut.

Despre sound-ul pieselor... numai de bine... Cu excepția a 2-3 țări... restul au venit cu o freshuială pe cinste. Aici am eu un minus an de an: sound-ul. Dac-aș găsi acel studio care să-mi aducă sound-ul la zi... jur c-aș lucra numai acolo piesele. În rest rămân un fan fidel Eurovision-ului! Iar mi s-a făcut poftă să-mi storc mintea să găsesc o piesă cu care să câștig locul I. Eurovision-ul e boală incurabilă! Voi ce părere aveți ?! O să câștigăm vreodată acest Eurovision?", a spus Mihai Trăistariu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel