Eurovision 2018. Răzvan Botezatu: De-asta a PIERDUT Feli. Pe mâna ei

the humans
the humans

Feli, marea favorită a finalei Eurovision România s-a clasat pe locul trei, pierzând în mod surprinzător pentru mulți posibilitatea de a reprezenta România la Eurovision. Răzvan Botezatu, vedeta matinalului de la Antena Stars spune că Feli a pierdut finala pe mâna ei, pentru ca este o adevărată provocare să o poți invita la o emisiune. 

Fanii lui Feli au fost dezamăgiți că una dintre cele mai populare piese din concurs s-a clasat doar pe locul trei. Răzvan Botezatu spune că o simplă invitație la emisiune pentru Feli este un adevărat coșmar, cu foarte multe piedici.

"A pierdut pe mâna ei" 

Iată mesajul prezentatorului matinalului de la Antena Stars:

"Concluzie in urma Eurovision: Feli ar fi avut cele mai multe sanse sa mearga la Lisabona. Ca sa o inviti pe Feli la emisiune, sa faci un interviu cu ea trebuie sa treci printr un set de "100 de PR " care nu vor sa raspunda la telefon sau daca ai bafta, te lasa sa astepti o saptamana dupa un raspuns care nu vine niciodata. Pacat de Feli. A pierdut pe mana ei... nu te poti baza ca esti cunoscut si atat!
Pe de alta parte, castigatorii, TheHumans au stiut sa apara peste tot, sa vorbeasca, sa se faca cunoscuti, sa-si cante piesa de zeci de ori peste tot. Bravo! Felicitari.

Felicitari si celorlalti concurenti!" a scris Răzvan Botezatu pe contul său de facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel