Eurovision 2018, la start, schimbări regulament

Eurovision 2018, la start, schimbări regulament. foto: TVR
Eurovision 2018, la start, schimbări regulament. foto: TVR

Miercuri, 15 noiembrie, TVR dă start înscrierilor pentru Selecţia Naţională Eurovision 2018. Pe 22 decembrie, se vor afla semifinaliştii Eurovision România 2018.

Semifinalele şi Finala Naţională vor fi organizate în şase oraşe din România. Conform regulamentului, compozitorii care doresc să înscrie piese pentru Selecţia Naţională Eurovision România o pot face până pe 15 decembrie 2017. Melodiile pot fi trimise prin poştă sau depuse direct la Registratura TVR (Calea Dorobanţilor nr. 191, sector 1, Bucureşti), pe suport CD, cu menţiunea „Pentru Selecţia Naţională Eurovision 2018” înscrisă pe plic, ori pot fi trimise electronic, la adresa [email protected]. Artiştii vor interpreta piesele în studiourile TVR, iar juriul va alege semifinaliştii în perioada 21-22 decembrie.

Pentru prima dată în istoria participării României la Eurovision, selecţia naţională va avea cinci semifinale, urmând ca numele finaliştilor să fie anunţate la începutul lunii februarie. Eurovision Song Contest 2018 va avea loc la Lisabona, cu semifinalele pe 8 şi 10 mai şi finala pe 12 mai. Precedenta ediţie a competiţiei muzicale a fost câştigată de Reprezentanţii noştri, Ilinca şi Alex Florea, au obţinut poziţia a şaptea, cu un total de 282 de puncte, cea mai bună clasare a României în concurs de la succesul obţinut de Paula Seling şi Ovi la ediţia din 2010 şi a patra în istoria participării României la Eurovision.

Miercuri, 15 noiembrie, TVR dă start înscrierilor pentru Selecţia Naţională Eurovision 2018, iar pe 22 decembrie vor fi anunțați semifinaliştii. Semifinalele şi Finala Naţională vor fi organizate în şase oraşe din România. Compozitorii care doresc să înscrie piese pentru Selecţia Naţională Eurovision România o pot face până pe 15 decembrie 2017. Regulamentul se găsește pe site-ul TVR.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel