Europarlamentare 2019. Tăriceanu: Vă promit că o să ne ocupăm

Călin Popescu-Tăriceanu
Călin Popescu-Tăriceanu

Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, marţi, cu ocazia prezentării candidaţilor partidului pentru alegerile europarlamentare, că va discuta după alegerile europarlamentare despre o eventuală candidatură a sa la funcţia de preşedinte al României.

Prezentat de preşedintele Organizaţiei Judeţene a ALDE, Daniel Olteanu, drept viitorul preşedinte al României, Călin Popescu Tăriceanu a spus că prioritatea este reprezentată acum de alegerile parlamentare.

"Haideţi să ne concentrăm întâi de toate pe alegerile care au loc duminică şi apoi vă promit că o să ne ocupăm şi de candidatura la prezidenţiale. O să stăm să analizăm noi între noi în partid, o să discutăm şi cu cei de la PSD şi sper să luăm cea mai bună decizie pentru România, adică să avem un candidat capabil să-l înfrângă pe actualul preşedinte", le-a transmis Tăriceanu delegaţilor ALDE din judeţ.

Călin Popescu Tăriceanu a adăugat că alegerile pentru Parlamentul European sunt foarte importante şi reprezintă un test pentru viitoarele alegeri locale şi generale.

"Alegerile de acum, prin obţinerea unui rezultat bun, vor însemna o piatră de temelie mai solidă pentru rezultatele noastre de la anul şi sigur că un rezultat bun la alegerile locale ne dă speranţe că vom avea în Parlament o reprezentare şi mai puternică", a mai afirmat Călin Popescu Tăriceanu.

El i-a felicitat pe cei doi parlamentari ALDE de Vaslui, deputatul Daniel Olteanu şi senatorul Ion Hadârcă, pentru felul în care reprezintă judeţul în Parlament şi pentru modul în care contribuie la întărirea echipei partidului în judeţ.

Vezi și: BREXIT. Liderul ALDE România vrea Marea Britanie în UE şi cere UE încetarea planului Europei cu două viteze

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel