Emil Hurezeanu: Se împlinește profeția lui Traian Băsescu

CTP Hurezeanu
CTP Hurezeanu

Jurnalistul Emil Hurezeanu susține că președintele Traian Băsescu se poate simți răzbunat, pentru că i se îndeplinesc profețiile din 2005 la final de mandat. 

Emil Hurezeanu cosideră că starea de conflict din perimetrul Mării Negre va deveni un nou nod de interese strategice româno-turce susţinute de americani. Jurnalistul spune că preşedintele se poate simţi răzbunat, întrucât i se adeveresc profeţiile.

"Discursul domniei sale din 2005 se referea la conflictele îngheţate din perimetrul fostei Uniuni Sovietice. La nevoie, a întăririi unei relaţii bilaterale cu Statele Unite, nu a spus-o niciodată dar între timp ne-am dat seama de ce, pentru că, în interiorul Alianţei Nord-Atlantice sau a Uniunii Europene, relaţiile sunt mai complicate. Iată, ce întâmplări complicate: ruşii anunţă în noiembrie manevre mari, la ei, la graniţa cu Ucraina, cu avioane, cu artilerie grea, şamd. NATO organizează şi ea, în Ucraina, o manevră militară. Interesant cine nu participă: ungurii cehii, slovacii. Sunt acolo bulgarii, moldovenii, germanii, norvegienii, şamd", a spus Emil Hurezeanu, la Digi 24. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel