Emil Hurezeanu, reproș pentru PNL: Nu se face suficientă politică

Emil Hurezeanu atrage atenția celor din Opoziției că politica se face și atunci când nu poți, și atunci când nu vrei, analistul politic apreciind că Guvernul Ponta "reușește să nu fie pus în pericol de opoziția PNL".

"Premierul nu este agresat suficient de opoziție, în dialogul democratic. Cred că guvernul acesta, cu dl Ponta în frunte, reușește să nu fie pus în pericol de opoziția PNL, pentru că opoziția PNL nu poate și nu vrea, am senzația", a declarat Emil Hurezeanu la Digi24.

„Știe că nu poate și, deci, încă nu vrea", a adăugat analistul, acesta precizând că „Politica nu se face așa, politica se face și atunci când nu poți, și atunci când nu vrei. Și mai abitir! De-aia ești pe poziția de pol alternativ într-un sistem democratic, să faci politică tot timpul! Observ că vocile opoziției sunt auzite destul de puțin, chiar și la televizor mai puțin decât înainte. Nu știu de ce. N-am nicio explicație. Probabil pentru că frigurile care se anunță începând de la noapte (...) i-au făcut pe mulți dintre politicienii PDL, dar și PNL să se îmbrace gros. Și când ești îmbrăcat gros, dai mai greu din mâini și din picioare, ba chiar și din gură. Frigul acesta nu vine dinspre Marea Neagră, cât dinspre un anumit oficiu central nu departe de Cișmigiu, să zicem", a mai spus Emil Hurezeanu.

Întrebat dacă ar putea fi vorba de "frică" sau dacă este preocupare principală ceea ce se întâmplă la DNA, Hurezeanu a răspuns: „Cred că și aici e un efect secundar al ofensivei prosecutoriale, rechizitoriale. Da, le e frică și să mai facă politică! Își strâng rândurile, își ling rănile, își pregătesc suprafețele, își dau cu ceară, își fac frecții pe suprafețele vulnerabile, nu-mi dau seama, dar nu se face suficientă politică!", a spus Emil Hurezeanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel