Urmărește emisiunea live


Emil Boc s-a săturat de războaiele interne din PNL: "O spun cu îngrijorare. Trebuie să se încheie"

foto Facebook Florin Cîțu/ Florin Cîțu - Emil Boc, candidatură Congres PNL
foto Facebook Florin Cîțu/ Florin Cîțu - Emil Boc, candidatură Congres PNL

Primarul orașului Cluj-Napoca, Emil Boc, a făcut sâmbătă un apel la calm în Partidul Național Liberal: „Să nu inventăm lucruri care după aceea să fie utilizate de adversarii noștri”.

Primarul orașului Cluj-Napoca, Emil Boc, a spus, sâmbătă, la Oradea, unde a participat la conferința de alegeri a organizației PNL Bihor, că ceea ce se întâmplă în ultimele săptămâni în partid „nu este bine”.

„Spun cu îngrijorare că m-am uitat atent la ce s-a întâmplat în ultimele săptămâni în PNL și nu este bine. Războaiele interne din PNL trebuie să se încheie. Trebuie să punem capăt războaielor interne sau acestea vor pune capăt performanței PNL în 2024. Avem obligația fiecare dintre noi în această competiție să arătăm ce-i mai bun în PNL, nu să inventăm lucruri care după aceea să fie utilizate de adversarii noștri. Sunt atâtea lucruri bune care se fac în actul de guvernare, sunt atâtea lucruri bune care s-au făcut în anii anteriori, sunt atâtea proiecte politice importante pe care le avem în față, la acestea trebuie să ne raportăm și nu la calomnierea colegilor de partid sau, mai mult decât atât, la punerea lor într-o lumină care va fi folosită de Opoziție”, a spus Emil Boc.

Acesta susține că trebuie ca, în septembrie, odată cu alegerile din partid, „tot acest proces politic să fie unul care a adus încrederea în PNL, și nu o diminuare a încredere în ceea ce muncim noi”.

Ludovic Orban, înțepături pentru Florin Cîțu

Președintele PNL Ludovic Orban a spus vineri la Satu Mare că Guvernul este emanația PNL și nu PNL este emanația Guvernului. El a mai declarat că nu i se pare normal ca unii oameni numiți în funcții publice să fie schimbați pentru că au o anumită opțiune politică.

„Nu mi se pare normal ca oameni care reprezintă PNL și au fost numiți în funcții publice, să fie schimbați din funcții, de multe ori transparent, la comanda cuiva din interiorul partidului, pentru că au o anumită opțiune politică. Vreau să vă spun, din capul locului, un lucru simplu, Guvernul este emanația PNL și nu PNL este emanația Guvernului. Guvernul trebuie să asculte de forurile statutare ale PNL și nu Guvernul este acela care trebuie să dea dispoziții PNL și forurilor statutare ale PNL. Aceasta este logica”, a spus Ludovic Orban vineri la Conferința de alegeri a Organizației PNL Satu Mare.

Și Florin Cîțu a lansat un atac dur la adresa lui Ludovic Orban, contracandidatul său la șefia PNL: „Când cu câteva luni în urmă spui că o decizie a premierului este bună (...), iar peste câteva luni spui că nu mai este bună (...) arată că astfel de politicieni poate nu mai au un viitor în România”, relatează Mediafax. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel