Emil Boc, prezidențiabil PMP în locul lui Cristi Diaconescu - Scenariu lansat de Codrin Ștefănescu

Un scenariu surprinzător a fost lansat, joi, cu privire la prezidențiabilul Partidului Mișcarea Populară: Cristi Diaconescu ar putea să fie înlocuit cu Emil Boc, susține secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu.

"Dacă îl schimbă pe Cristi Diaconescu, de exemplu, Băsescu și îl pune pe Boc, atunci cei de la PNL-PDL vor pupa piciorușul scump și drăguț al Băsescului instantaneu. 

(...) Este un scenariu din ce în ce mai vehiculat chiar și în PMP", a declarat Codrin Ștefănescu, la România Tv, în momentul în care se discuta despre posibila numire a lui Traian Băsescu în funcția de premier, în cazul în care Dreapta va câștiga prezidențialele.

Citește și: Candidatura lui CRISTIAN DIACONESCU, surprinzătoare, spune TEODOR BACONSCHI

"Da, așa e!", a intervenit analistul Alexandru Cumpănașu.

"Traian Băsescu are nevoie de niște procente din partea candidatului de la PMP, în asemenea manieră încât să aibă toți așii în mânecă: și în ce privește fuziunea PNL-PDL și tratativele pentru formarea Guvernului și locul lui de prim-ministru, pentru că el acum nu joacă pentru locul de prim-ministru, că așa vrea el, ci își joacă libertatea, la câte lucruri a făcut el în zece ani de zile.

(...) Trebuie să fie ceva, că dacă nu e ceva, toată gașca aia din jurul lui va începe să vorbească, deja a început să vorbească. Ăia, din ianuarie 2015 vor vorbi toți în cor și vor arăta cu degetul: 'El a fost de vină'", a adăugat secretarul general adjunct al PSD.

Vezi și: Băsescu s-a pronunțat: El are CV perfect pentru a fi președinte

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel