Emil Boc a premiat cinci nou-născuți cu diplome de onoare

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a oferit în prima zi a anului 2015 diplome de onoare unui număr de cinci nou-născuți.

În prima zi a anului 2015, în maternităţile din Cluj-Napoca au venit pe lume şase copii, dintre care cinci născuți în Clinica Ginecologie 1, iar cel de-al şaselea, un băieţel, s-a născut în Clinica "Dominic Stanca", la ora 09:30, potrivit ziuadecj.realitatea.net.

Cei cinci bebeluşi, patru băieți și o fată, născuți în primele ore ale noului an la Clinica Ginecologie 1, au fost premiaţi simbolic, joi, de către primarul Emil Boc, care le-a oferit diplome atestând că micuţii sunt primii cetăţeni ai Clujului - Capitală Europeană a Tineretului în 2015.

Emil Boc a cântat din melodiile formațiilor care vor concerta la Cluj-VIDEO

"Am premiat simbolic primii cetăţeni ai CET, care au o triplă calitate - cetăţeni români, cetăţeni europeni şi cetăţeni ai CET Cluj-Napoca. Au primit cadouri simbolice, produse imprimate cu sigla CET, iar ca primar m-am gândit la următorul lucru: această diplomă simbolică pe care au primit-o o vor putea utiliza începând cu 18 ani, oricând până la 30 de ani, să meargă cu diploma la primarul care va fi atunci în funcţie la Cluj şi timp de un an să aibă statutul de consilier onorific al primarului, pe probleme de tineret. Sper să îşi exercite acest statut", a declarat Boc.

Un juriu format din 9 instituții, de la Maribor, Slovenia, a desemnat Cluj-Napoca a fost desemnată de un juriu format din 9 instituții, de la Maribor, Slovenia, Capitala Europeană a Tineretului în anul 2015.

În consecință, timp de un an, Cluj-Napoca va avea şansa de a prezenta, printr-un program diversificat, aspecte legate de viaţa culturală, socială, politică şi economică a tineretului care locuieşte aici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel