Elena Udrea: Soțul meu a cumpărat Hotelul Grivița

Fostul ministru al dezvoltării, Elena Udrea, a făcut o dezvăluire pe blog, în contextul unei dispute cu un post de televiziune, că soțul acesteia, respectiv Dorin Cocoș,  a cumpărat fostul Hotel Griviţa.

"Am aflat de la cineva de dimineaţă, (sâmbătă, NR) scrie Udrea pe blog, că există un promo la Antena3 în care se spune ceva despre cum am cheltuit eu, după ce am renunţat la funcţia de ministru al Dezvoltării, 500.000 de euro. Subiectul urma să fie tratat în emisiunea de sâmbătă seara care îmi este de mai bine de un an dedicată".

"Dupa câteva ore, îmi trece prin minte să îmi sun, totuşi, soţul şi să îl intreb dacă a făcut vreo investiţie în ultima perioadă. Spun „totuşi” pentru că din promo era clar că eu eram subiectul, nu soţul, nu altcineva. Şi soţul îmi spune că da, a reuşit până la urmă să cumpere, dupa negocieri lungi despre care în treacăt îmi amintise acum câteva luni, fostul Hotel Griviţa. O clădire monument istoric ajunsă o ruină, dar care este lipită de hotelul pe care îl are deja la Gara de Nord, Eurohotels. Vânzătorii sunt persoane private, moştenitori care şi-au redobândit proprietatea în instanţa de judecată.

 A! Deci asta era! Nu rămâne decât să îmi cer scuze lui Voiculescu pentru că soţul meu nu a fost în stare să ia 6.000 de hectare de la ADS pe degeaba, că nu a primit energie ieftină pentru firmele sale sau pentru că nu şi-a mutat trustul de presă sau fundaţia în imobile ale RAAPPS, uitând să mai plătească şi chiriile".

  Ea precizează că îl felicită pe soţule ei.  "În acelaşi timp, îl felicit pe Dorin pentru că va curăţa mizeria aceea de loc, va amenaja un hotel frumos care va atrage turişti", scrie Udrea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel