Elena Udrea: PDL-iștii lui Traian Băsescu fug de PNL la PMP

Candidata la alegerile prezidențiale 2014 din partea PMP, Elena Udrea, susține că efectul fuziunii PNL-PDL este cel al fugii. 

Întrebată la RFI despre o posibilă fuziune PMP-PNL, Elena Udrea a răspuns: "Nu ştiu ce se va întâmpla cu cei de acolo, dacă vor face până la capăt fuziunea sau nu. Deocamdată ştim că Partidul Democrat Liberal s-a desfiinţat. Nu luăm în calcul o astfel de variantă. Luăm în calcul varianta în care oamenii care cred că trebuie dusă mai departe toată lupta preşedintelui pentru modernizarea acestei ţări, oameni care cred că trebuie să implementăm reformele pe care le-am început sau le-am gândit împreună în anii trecuţi şi n-am apucat să le punem în practică, toţi cei care au fost în PDL şi au rămas loiali viziunii pe care a avut-o acest partid în vremea în care era condus de Traian Băsescu sau de Emil Boc vor veni alături de noi în proiectul Mişcarea Populară. Sunt lucruri pentru care oameni din acest partid au muncit, au luptat cel puţin în ultimii zece ani şi pe aceştia îi aştept să construim în Partidul Mişcarea Populară un altfel de partid în ţara aceasta, care să fie capabil să pună mai presus de interesul politic al partidului interesul acestei ţări". 

Călin Popescu Tăriceanu, scenariu cumplit pentru ACL. "Băsescu, lovitură magistrală"

Întrebată dacă mai sunt la PDL oameni care să-şi dorească o apropiere de Traian Băsescu, preşedinta PMP, Elena Udrea, a răspuns: "Sunt foarte mulţi. Aţi văzut că eu însămi sunt susţinută de foşti lideri, foşti colegi, lideri ai fostului Partid Democrat Liberal, nu vorbesc numai de Emil Boc, sunt mulţi alţii care mă susţin în mod asumat, foarte mulţi oameni de la baza partidului, care sunt alături de mine, pentru că nu se regăsesc în proiectul acesta în care au fost aruncaţi şi anume susţinerea unui candidat care este un candidat USL, domnul Iohannis. Vor veni, oamenii aceştia vor veni categoric alături de Mişcarea Populară, mai ales că acum nu mai există PDL şi trebuie cu toţii să-şi schimbe siglele".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel