Elena Udrea, la Agroalim Miroslava, despre importanța agriculturii în România

Elena Udrea a fost vineri la târgul Agroalim de la Miroslava, moment prielnic pentru a puncta importanța pe care o are agricultura în România.

VEZI ȘI: Șerban Huidu, despre ADEVĂRATUL MOTIV legat de moartea lui Claudiu Roman

"Am participat astăzi la târgul Agroalim de la Miroslava, un prilej excelent pentru a puncta încă o dată importanţa pe care trebuie să o aibă agricultura în România. M-a bucurat să văd numărul mare de standuri şi calitatea foarte bună a produselor expuse. Chiar am reuşit să mănânc câteva fructe româneşti absolut delicioase", susține Elena Udrea.

Liderul PMP recunoaște că are și un regret: "acela că utilajele agricole erau din import şi că nu erau standuri cu utilaje produse în România. Ar trebui să existe o strategie naţională de reindustrializare pentru a produce utilaje agricole, mai ales dacă ne asumăm că agricultura va fi una dintre priorităţile economice ale viitorului.

Ca Preşedinte, voi susţine ca agricultura românească să primească atenţia cuvenită, pentru că sunt convinsă că este domeniul economic care va reuşi să contribuie cel mai mult la dezvoltarea ţării".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel