Elena Udrea după vot: Cred că Bucureştii merită mai mult

elena udrea
elena udrea

Preşedintele PDL Bucureşti, Elena Udrea, a votat, duminică, la Colegiul "Mihai Eminescu", declarând că opţiunea sa este pentru o capitală mai frumoasă, pentru mai bine şi că bucureştenii merită mai mult. De asemenea, Elena Udrea a intrat în cabina de vot cu telefonul mobil, încălcând dispozițiile BEC.

 "Am votat aşa cum votez întotdeauna: pentru mai bine la Sectorul 4 şi la Primăria Generală a Capitalei, cred că Bucureştii merită mai mult şi atunci am dat votul meu pentru o schimbare în mai bine", a spus Elena Udrea.

 Liderul PDL a spus că are speranţă că oamenii vor şi proiecte consistente "vor mai multe decât panseluţe şi animăluţe din iarbă".

Președintele PDL București a încălcat dispozițiile BEC, deoarece aceasta a intrat cu telefonul mobil în cabina de vot.

 Ea a estimat că prezenţa la vot va fi ca de obicei nu foarte mare, arătând că este foarte cald afară şi că foarte mulţi bucureşteni au plecat deja către mare.

Elena Udrea a votat la secţia 624 din Colegiul Mihai Eminescu pe liste suplimentare, explicând că a votat în Sectorul 4 şi nu în Sectorul 5, cum făcea de obicei, pentru că Bulevardul Unirii nr. 15, unde are adresa, a trecut în Sectorul 4.

 "Am votat în Sectorul 4 pentru că Bulevardul Unirii 15 a trecut din Sectorul 5 în Sectorul 4. Jumătate de bulevard era în Sectorul 4, jumătate în Sectorul 5 şi a trecut în Sectorul 4 jumătatea în care locuiam eu", a explicat Elena Udrea.

 Întrebată dacă e supărată că nu poate să îl voteze pe Marian Vanghelie, Elena Udrea a răspuns: "Nu sunt supărată, sigur. Bine că nu pot să-l votez pe Piedone".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel