Șeful ANAF l-ar fi denunțat pe Ponta la DNA. Ce spune Codrin Ștefănescu

Codrin Ștefănescu a dezvăluit, la Antena 3, că ținta în dosarul privind "Partida Romilor" nu este Mădălin Voicu, ci chiar Victor Ponta și fostul său ministru de Finanțe, Eugen Teodorovici.

"Chiar acum câteva minute a apărut un articol scris din surse de la organul statului că Gelu Diaconu, fostul șef ANAF, i-a denunțat deja pe Victor Ponta și Orlando Teodorovici", a spus Codrin Ștefănescu, la Antena 3.

Potrivit articolului citat în emisiune, Gelu Diaconu ar fi declarat în fața anchetatorilor că Victor Ponta și Orlando Teodorovici i-ar fi solicitat circulara.

Fostul ministru al Fondurilor Europene şi al Finanţelor, Eugen Teodorovici, a avut deja o primă reacție, în ediția de joi a emisiunii "Sinteza zilei", despre prezența numelui său în dosarul în care Mădălin Voicu și Nicolae Păun sunt urmăriți penal.

"Nu cred că cineva își poate închipui că eu în trei ani de mandat să fi făcut și altceva decât ce spune legea. (...) Nu am niciun fel de emoție, niciun fel de amestec", a spus Eugen Teodorovici.

Site-ul despre care vorbește Codrin Ștefănescu este curentul.info, care speculează comunicatul de presă al lui Gelu Diaconu. Fostul șef ANAF a scris "reamintesc faptul că solicitarea de remediere a acestei aberații fiscale a venit chiar din partea prim-ministrului și a ministrului de Finanțe de la acea vreme."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel